Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge mini krediti

Aton usluge mini krediti rješava vaše financijske probleme

U nepredviđenim životnim okolnostima morate brzo ali razborito razmišljati. Većina već u startu zna da ima slabe šanse u klasičnoj banci, no tu su zato aton usluge mini krediti. Kreirani su upravo za situacija kada ste jednostavno primorani zatražiti kredit i riješiti situaciju, kakava god bila. Te nepredviđene okolnosti mogu biti raznovrsne, poput teškog kvara na automobilu, teških kvarova unutar kućanstva, možda morate sanirati kakvu štetu od poplave ili nešto treće. Zaista je bezbroj situacija gdje ljudi naprosto nemaju izbora i moraju brzo djelovati. Niti jedan oblik zaduživanja nije jednostavna odluka, zato smo aton usluge mini krediti prilagodili upravo klijentima i njihovim životnim situacijama. U vašem slučaju neće biti potrebni silni papiri i potvrde, ne morate gubiti ni vrijeme ni novac ni živce obiazeći razne institucije. Kada su u pitanju naše usluge, dovoljno je imati osobnu iskaznicu, potvrdu o redovnim primanjima, tu vam može poslužiti bankovni izvadak računa ili platna lista.

Aton usluge mini krediti putem interneta

Ukoliko su vam mrski nepotrebni izlasci iz kuće, imamo dobru vijest za vas. Naime, aton usluge mini krediti teži modernom načinu poslovanja, te su stoga sve naše usluge dostupne putem weba. Što to znači? Doslovno putem mobitela možete zatražiti kredit, obaviti cijeli postupak i dalje kod kuće u miru ispijati jutarnju kavu. Kako nema potrebe za hrpom dokumenata, dovoljno je poslati fotografiju osobne iskaznice, iban tekućeg računa i sve ostalo, ukoliko bi bilo potrebno, može se naknadno poslati mailom. Bilo kakve nejasnoće dodatno možete proći sa našima agentima, rado će vam pomoći. Cilj aton usluge mini krediti je pružiti ugodno iskustvo i kvalitetnu uslugu, a to je moguće samo kroz pojednostavljeni proces. Tu nema mjesta komplikacijama, klijent je na prvome mjestu. Na vama je samo da odaberete željeni iznos i rok otplate kredita ili pozajmice. Za iznose od 400 eura odobrava se rok otplate i mjesec dana ukoliko vi zaista možete u tom roku otplatiti iznos. Moguće je dogovoriti i dulji rok otplate, ukoliko je zaista potrebno. Važno je realno procijeniti vlastite financijske mogućnosti kako ne bi došlo do neugodnosti.

Zatražite još danas Aton usluge mini krediti

Psotoje razni financijski proizvodi, a iznimnu popularnost postižu aton usluge mini krediti. Riječ je o praktičnom proizvodu koji omogućuje građanima podmirenje svih financijskih obaveza, a podrazumjeva kraći rok otplate. Prednost brze otplate kredita je ta što niste dugoročno obavezni otplaćivati jedan kredit, te se brzo rješavate financijskog tereta. Bez obzira što vam je kredit omogućio određene beneficije, nije lako godinama biti obavezan otplaćivati mjesečne rate. Zato su aton usluge mini krediti tako traženi, vi iznos od 3500 eura možete otplatiti u roku godine i pol. Ako vam je htino potreban toliki iznos ili i manji, javite nam se još danas. RIječ je o vrlo povoljnom, nenamjenskom gotovinskom kreditu koji se isplaćuje direktno na vaš tekući račun, odmah po odobrenju. Potrebno je samo pripaziti da vam je tekući račun neblokiran, u suprotnom, nećete se moći koristiti uplaćenim sredstvima. Kako je riječ o nenamjenskom kreditu, novac možete trošiti prema potrebi ili želji.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (565 ocjena)