Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton banka

Aton banka vodeća politika

ATON banka nudi široku paletu proizvoda i usluga koji uključuju savjete vezane uz spajanja i preuzimanja, transakcije na burzi, strukturirane proizvode, kao i ponude duga i kapitala. Integriramo svoju stručnost u prodaji i trgovini i investicijskom bankarstvu kako bismo ponudili sofisticirana rješenja te ogromno iskustvo i široke mogućnosti na tržištima dioničkog kapitala koje je omogućila ATON banka. Priprema, privatni plasman i IPO na Moskovskoj burzi te pristup velikom broju investitora u Rusiji i ZND-u i suradnja s klijentima nakon ponude: trgovina i analitička podrška, uključujući korporativni pristup uz tržišta dužničkog kapitala. Potpuno pokriće za prikupljanje financiranja javnog duga: od savjeta za ocjenjivanje do plasmana lokalnih i euroobveznica uz konzultantsko iskustvo za najveće ruske i CIS tvrtke, kao i subfederalne i državne zajmoprimce, Moguća su: spajanja i preuzimanja, savjeti o transakcijama spajanja i pripajanja uz iskustvo u realizaciji M&A transakcija bilo koje vrste i profila složenosti i visoko ciljane usluge prilagođene individualnim potrebama kupaca. Tu su i strukturirani proizvodi i širok raspon proizvoda po mjeri koji uzimaju u obzir jedinstvene zahtjeve svakog klijenta uz mogućnosti zaštite od rizika valuta i cijena robe, optimizacija kreditnog portfelja, kombinacija prihoda i poboljšanje strukture troškova, učinkovito upravljanje besplatnim novčanim sredstvima Sugovorničke stranke s glavnim međunarodnim financijskim institucijama i punopravna infrastruktura.

Aton banka i zašto ju odabrati

ATON banka osnovala je odjel u UEA-i za upravljanje imovinom HNWI-a i rad s partnerima iz cijelog svijeta 2019. godine, a na svjetsko tržištu u Abu Dhabiju pod zakonom UAE uz nadležnost ADGM-a. Prednosti ulaganja u ADGM: visoka državna ocjena, infrastruktura, referencija, propisi o bankarstvu, optimalna platforma za dugoročno planiranje i najviša razina bankarskih usluga. Veliki prioritet za privatno bankarstvo, upravljanje bogatstvom i upravljanje imovinom uz sofisticirani sektor financijskih usluga i tu je i bliska suradnja s drugim financijskim centrima. Otvorena i neovisna arhitektura tvrtke ATON CAPITAL MARKETS LIMITED omogućuje da kupcima ponude najbolja rješenja dostupna u industriji kao Aton banka. Dobro uravnotežena stručnost i rješenja koja pruža niz stručnjaka i profesionalno upravljanje imovinom za ulaganje i pravilno strukturiranje, a uz sve u ponudi je i osobljena usluga 24/7, usvojena prema posebnim potrebama i ciljevima kupaca te diverzifikacija raspodjele portfelja i upravljanja imovinom. Svjetske mogućnosti zahvaljujući lokacijama u Švicarskoj, Cipru, Rusiji i UAE uz integritet i transparentnost. Aton je međunarodno najbolje rangirana investicijska tvrtka Nadležnosti u kojima je investitor najviše zaštićen Model u kojem imamo zajedničke interese s klijentom, jer naknada neovisnog upravitelja ovisi o financijskom rezultatu klijenta, kupce stavljaju u samu srž svega što radimo i nastoje poboljšati svoje iskustvo i mogućnosti i neumorno rade na stvaranju najboljih i održivih rezultata za naše kupce i predani su poštenom i etičnom ponašanju te svjesni svoje društvene odgovornosti i doprinosimo projektima socijalne skrbi. Gradi se odnos zasnovan na povjerenju s njihovim partnerima i kupcima.

Aton banka i njena povijest

ATON je bio jedan od suosnivača Moskovske burze, NAUFOR-a i pionira koji je pokrenuo prvi internetski sustav trgovanja u Rusiji. 2002. godine ATON banka je bila jedan od osiguravatelja prvog IPO-a u Rusiji RosBusinessConsulting. 20. prosinca 2006. ATON Capital Group najavila je da je prodala 100% svog institucionalnog poslovanja koje uključuje ZAO Aton Broker i Aton International Ltd (zajedno „Aton Institucionalno poslovanje“) Bank Austria Creditanstalt AG („BA-CA“), član UniCredit Grupe, za 424 milijuna američkih dolara u gotovini i potpisao trogodišnji ugovor o zabrani konkurencije. Istekom spomenutog sporazuma 2009. godine ATON je počeo razvijati institucionalno brokersko poslovanje. ATON danas nudi širok spektar investicija, posredovanja, upravljanja imovinom, korporativnih financija i usluga spa janja i pripajanja na ruskom i međunarodnom tržištu. ATON banka je prisutna u Švicarskoj, Kazahstanu, Nizozemskoj i na Cipru i član je Londonske burze. 22. rujna 2009. Atonline Limited dobio je licencu Ciparske investicijske tvrtke od strane ciparske Komisije za vrijednosne papire s brojem CIF 104/09 u skladu s Direktivom o tržištima financijskih instrumenata.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (521 ocjena)