Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Apn subvencionirani krediti

Apn subvencionirani krediti za kupnju stanova i gradnju kuća

Oduvijek je temeljna briga svakog pojedinca ili para bila osiguravanje vlastitog doma. Vlastiti dom, preduvjet je za mnogo stvari a posebno za osnivanje obitelji. Kako je kupnja stana ili gradnja i kupnja kuće velika investicija, potrebno je pronaći najbolji model financiranja. Ako niste u situaciji da vam roditelji osiguraju novce ili naslijedite imovinu, kao najrealnija opcija ostaje vam kredit. Dobra vijest što su se na tržištu pojavili Apn subvencionirani krediti za mlade. Države su svjesne potreba mladih ljudi i konstantno traže rješenja kako im pomoći. Hrvatska je uvela Apn subvencije i možemo reći kako su se pokazale kao odlično rješenje i opće prihvaćeni su od mladih koji žele riješiti stambeno pitanje. Apn subvencionirani krediti pojavili su se 2017. godine, a sredstva za subvencije su osigurana do 2023. godine. Ovakvim kreditima moguće je kupovati stanove i kuće, graditi, dograđivati i rekonstruirati kuće. Naravno, najveća prednost subvencioniranih kredita su uvjeti po kojima se ugovara kredit.

Kako se ugovaraju Apn subvencionirani krediti

Uglavnom, kada je riječ o subvencijama papirologija potrebna za ostvarivanje prava na subvenciju bude komplicirana. Kada su Apn subvencionirani krediti u pitanju papirologija je dosta jednostavna i sam postupak ugovaranja je pojednostavljen. Prednost je što su banke jedna vrsta posrednika i u kreditu i kao netko tko vam pomaže sakupiti i pripremiti svu potrebnu papirologiju. Apn subvencionirani krediti ugovaraju se na uobičajen način, kao i svi ostali stambeni krediti. Međutim osim standardne provjere kreditne sposobnosti, za samu subvenciju morat ćete pripremiti dodatnu papirologiju. Jedan od uvjeta je da ne posjedujete nekretninu ili ako ju posjedujete morat ćete ju prodati u roku od dvije godine od dana kada ostvarite subvencionirani kredit. Maksimalni iznos Apn kredita je 100 000 eura, tj. do tog iznosa će vam država subvencionirati kredit u iznosu od 30 do 50 posto. Postotak subvencije ovisi o razvijenosti područja u kojem gradite ili kupujete, a minimalni rok za vraćanje kredita je 15 godina. Prebivalište morate imati u Hrvatskoj, a kredit mogu ostvariti osobe do 45 godina starosti.

Apn subvencionirani krediti i njihove prednosti

Apn subvencionirani krediti imaju nekoliko prednosti, a osim samog postotka subvencije kao najveća prednost nameće se kamatna stopa. Dakle prije nego krene novi krug subvencija, država objavi natječaj za banke u kojem na neki način prisili banke na uvjete koji su povoljniji od trenutnih na tržištu. Zbog toga kamatne stope kada su Apn subvencionirani krediti u pitanju budu u iznosima ispod postojećih tržišnih. Trenutno su oko 2 posto, što je veoma povoljno. Dobra vijest je i to što su uglavnom svi valjani zahtjevi i bili odobreni, tj. čak i kada je broj zahtjeva veći od planiranog broja, država poveća masu novca za subvencije. Kada se sve zbroji i oduzme, subvencija vam u prosjeku pokrije kamate i dio glavnice, tako da praktički vraćate onoliko novca koliko ste i posudili. Zlatno pravilo vezano za kredite je da dobro i pošteno procijenite svoje financijske mogućnosti i u suradnji sa osobnim bankarom napravite takav otplatni plan koji će garantirati nesmetano vraćanje mjesečnih rata.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (508 ocjena)