Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

APN krediti

APN krediti, APN kredit opis

Skraćenica APN stoji za Agenciju za pravni promet i posredstvo nekretninama, i naravno mnogima je solucija kada je u pitanju dizanje stambenog kredita. Zašto je APN prvi izbor građana kod stambenih kredita? APN krediti nude subvencionirane kredite za građane i u uskoj je suradnji sa Ministarstvom graditeljstva i prostornog uređenja. Ovo je model državnog subvencioniranja koji je zapravo posuđen ili mogli bi reći uzet iz starog socijalističkog modela i prilagođen je današnjem vremenu. APN krediti su odličan način ako želite postići cilj da imate vlastiti krov nad glavom. Ako ste mladi i razmišljate o vlastitom prostoru, onda je svakako navedeno za vas. Zahtjev za navedeni kredit mogu podnijeti građani koji imaju prebivalište u RH i moraju ispunjavati uvjete za dobivanje stambenog kredita sa strane kreditnih institucija, isto tako ne smiju biti stariji od 45 godina i u vlasništvu ne smiju imati stan ili kuću koja je u uporabnom stanju. U slučaju da ste mladi par i odlučujete se na ovakav način kredita, onda oboje ne smijete imati gore navedene uvjete.

APN krediti, unikatna solucija za mlade

APN krediti su prvenstveno stvoreni kako bi pomogli mladima da riješe svoje stambeno pitanje bez previše komplikacija, iako komplikacija uvijek ima. APN krediti daju šansu mladima ili mladim obiteljima da dođu do svoje prve nekretnine uz državnu pomoć. U doba pandemije Covida natječaji za APN kredite vrijedi i dalje. Prednost navedenih kredita je što pružaju mladima bolji start za budući život, a rate kredita su subvencionirane od 30-50% ovisi o parametrima. Ovakav tip subvencija se računa samo ako mladi imaju djecu, tj. Ako je u pitanju mlada obitelj s djecom. Naveli smo kako je APN kredit vrsta kredita koja pomaže mladima, ali natječaji za ovakav kredit su osmišljeni kako bi potakli demografsku obnovu stanovništva, tj. Daju priliku mladim obiteljima i mladima koji žele obitelj da mogu postići normalan život bez brige o stambenom pitanju. Državno sponzorstvo vezano za nekretnine daju priliku mladim obiteljima da započnu željeni samostalni život, isto tako daju priliku mladima da zasnuju obitelj bez straha od gubitka krova nad glavom.

APN krediti, što kažu natječaji

APN krediti dostupni su u 14 banaka diljem Hrvatske. Neovisno o izvanrednoj situaciji koja vlada, Ministarstvo je bilo izjavilo da će se APN natječaj provesti redovno i do kraja. APN krediti su u natječaj krenuli sa 29-im ožujkom 2021 i zaključeni su sa 14-im svibnjem 2021. Statistike ovogodišnjeg natječaja kažu kako je ove godine zaprimljeno 4. 739 zahtjeva navedeni subvencionirani stambeni kredit, odobreno je 2. 066 zahtjeva, dok su ostali na dopuni, odbijeni, ili su podnositelji jednostavno odustali. Iz priloženog se vidi kako mladi iz godine u godinu zapravo spremno čekaju poziv za natječaj. Pravila natječaja su i ove godine bile kao i prošlih godina. Svake godine Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama nudi sve potrebne informacije na svojoj web stranici. Rješavanje stambenog pitanja nikada nije lako, i ovaj natječaj je uvelike olakšalo problem mnogim mladim obiteljima koje su nažalost ovisile o podstanarstvu ili životu kod staraca. Ako ste mlada obitelj u potrazi za sigurnim stambenim prostorom, svakako je preporuka da se informirate oko APN kredita i spremno dočekate natječaj sljedeće godine.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (522 ocjena)