Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Adiko banka krediti

Adiko banka krediti, potreba za kreditom

U današnje doba gotovo ne postoji osoba koja jednom barem nije razmišljala o kreditu. Gotovo da ne postoji i osoba koja nema neki oblik kredita. Nažalost, život u ubrzanom i skupom svijetu nosi svoje prednosti i mane, a najveća mana je svakako uvijek prisutna potreba za novcem. Odluka o kreditu i u kojoj banci podići kredit može biti pravi izazov. Današnje financijsko tržište je prepuno nenamjenskih gotovinskih kredita koji nude „baš ono što vi trebate“, ali da li je to zaista tako? Odlazak u banke većini nas predstavlja problem jer istiskuje mnogo vremena i čekanja. Razgovori s bankarom nekada ne prođu onako kako bi ste željeli i na kraju ostanete opet u kalkulaciji gdje uzeti kredit. Srećom, Adiko banka krediti su tu da vam ponude zaista kredite po mjeri svakog građana. Filozofija Adiko banka krediti je jednostavna, vi njima date zahtjev za kredit, oni vama daju novac. Jednostavnije ne može biti. Adiko banka je među prvim bankama prepoznala potrebu građana i reagirala sukladno potrebama.

Adiko banka krediti, kako dobiti kredit

Naveli smo kako je filozofija Adiko banka krediti vi njima zahtjev, oni vama novac, i to je zaista odgovor na pitanje kako dobiti kredit. Naravno, kao i kod svakih banaka i Adiko vas mora tražiti određene informacije i dokumentaciju. Obratite se direktno Adiko banci putem web-a, telefona ili odlaskom u najbližu poslovnicu i ugovorite kredit još danas. Adiko banka krediti nude opciju gdje možete razmotriti više kredita, također će vam stručni financijski tim pomoći pri vašoj odluci. U Adiko banci ne gubite vrijeme, baš suprotno, vi ga iskorištavate na najbolji mogući način kako bi ste našli odgovarajuć kredit za vas. Adiko banka vam nudi kredite na rok otplate od 2-10 godina, ako niste klijent banka onda je 5 godina. Redovite fiksne kamatne stope, i odobrenje kredita uz minimalnu dokumentaciju. Krediti su dostupni za postojeće i nove klijente, jednostavan je proces odobrenja i bez naknade. Ugovorite još danas datum sastanka u Adiko banci i provjerite koji kredit je po vašoj mjeri uz sve gore navedene pogodnosti.

Adiko banka krediti, ponuda kredita

Svaka banka ima listu najpopularnijih kredita, pa tako i Adiko banka.
Najpopularniji kredit na temu Adiko banka krediti su; Blic plus kredit, ovaj kredit je dostupan stalnim i novim klijentima banke, brza realizacija i povoljne kamate s rokom otplate od 2-10 godina. Ne plaća se naknada za obradu kredita, i kredit se uz potrebno traženu minimalnu dokumentaciju odobrava u najkraćem roku. Blic kredit Adiko banke je kredit koji ne traži depozit, sudužnike ili jamce, također je dostupan u brzom roku i poput Blic plus kredita nudi sve gore navedene uvjete. Blic plus kredit i Blic kredit su krediti po kojima je Adiko banka najpoznatija, prosudite sami zašto. Za kraj još moramo navesti gotovinski nenamjenski kredit Adiko banke kojeg mogu dobiti svi građani s redovnim primanjima. Kod svih navedenih kredita moramo naglasiti kako mogu biti u eurima. Adiko banka krediti će vam pomoći riješiti bilo kakve financijske poteškoće ako se odlučite na njih. Važno je jedino da pri odabiru kredita znate koje su vaše mogućnosti, a u toj kalkulaciji će vam vrlo rado pomoći stručan tim u Adiko banci.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (620 ocjena)