Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Adiko bank krediti

Adiko bank krediti i vodeći stav Addiko banke

Addiko Grupu čine Addiko Bank AG, potpuno licencirana austrijska matična banka registrirana u Beču u Austriji, uvrštena na Bečku burzu i pod nadzorom Austrijske uprave za financijsko tržište i Europske središnje banke, kao i šest podružnica, registriranih, licenciran i posluje u pet CSEE zemalja: Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini (gdje posluje preko dvije banke), Srbiji i Crnoj Gori. Kroz svojih šest podružnica, Addiko Grupa opslužuje približno 0, 8 milijuna klijenata u CSEE koristeći dobro raspršenu mrežu c. 170 podružnica i suvremenih kanala digitalnog bankarstva. Na temelju svoje usredotočene strategije, Addiko Group se postavila kao specijalizirana grupa za bankarstvo potrošača i malih i srednjih poduzeća s naglaskom na rast svojih aktivnosti kreditiranja potrošača i malih i srednjih poduzeća, kao i platnih usluga i svega što obuhvaćaju i Adiko bank krediti. Nudi proizvode bez osobnog zajma za potrošače, a ponuđeni su i Adiko bank krediti i zajmove za obrtni kapital za svoje male i srednje poduzetnike, a uglavnom se financira iz depozita stanovništva. Hipotekarni poslovi, zajmovi javnih i velikih poduzeća Addiko Grupe postupno su se smanjivali tijekom vremena, pružajući tako likvidnost i kapital za kontinuirani rast u svojim portfeljima potrošača i malih i srednjih poduzeća. Bankarski proizvodi i usluge standardizirani su, posebno u segmentu potrošača i malog i srednjeg poduzetništva, radi poboljšanja učinkovitosti, pružanja vrhunskog korisničkog iskustva i održavanja kvalitete imovine putem razboritog pristupa riziku.

Adiko bank krediti za mala i srednja poduzeća

Adiko bank krediti jedan su od najčešćih oblika financiranja malih i srednjih poduzeća. Oni su obično brz i jednostavan način da se osiguraju potrebna sredstva, a obično se pružaju na određeno vrijeme. Adiko bank krediti mogu biti kao otplata glavnice / osnovice ili samo na kamate i mogu biti strukturirani u skladu s poslovnim potrebama. Za tvrtke koje žele kupiti poslovni prostor komercijalne hipoteke su široko dostupne i općenito će ponuditi fleksibilne uvjete. Bankovni krediti mogu biti kratkoročni ili dugoročni, ovisno o svrsi zajma. Bankovni krediti obično se daju po trošku, koji je obično kamata na dugovani iznos. Mogu se primijeniti i druge naknade i naknade, ovisno o vrsti kredita i banci. Naknade za aranžman su obveze ili administrativne naknade koje se plaćaju zajmodavcu radi rezerviranja sredstava i pokrivanja troškova otvaranja. Naknade će se razlikovati ovisno o složenosti posla, njegovoj veličini i riziku. Osiguranje, posebno osiguranje ključne osobe, može biti uvjet zahtjeva za kredit. Iznosi i troškovi ovog osiguranja variraju, očito oviseći o zdravstvenoj povijesti osigurane osobe. Bolje se stope obično mogu dobiti kada je bankarski kredit osiguran, jer će rizik za zajmodavca u pravilu biti manji. Sigurnost koju pruža zajmoprimac može biti poslovna imovina, jamstva trećih strana. To se također odnosi kada Addiko banka zahtijeva ugovor o kreditu ili druge podatke kao uvjet za odobravanje zajma i kao uvjet kontinuirane dostupnosti kredita. Informacije kao što su tekući upravljački računi i / ili projekcije novčanog tijeka mogu se redovito tražiti, što će biti dogovoreno prije sankcioniranja. Stoga bi troškovi povezani sa stvaranjem i pružanjem takvih podataka trebali biti uzeti u obzir prije sklapanja ugovora s zajmodavcem.

Osobni Adiko bank krediti

Adiko bank krediti jedan su od načina konsolidacije duga ili plaćanja većih troškova. Nudi fiksne kamatne stope i fiksne mjesečne isplate za život pomoću kredita. Osobni kredit je najbolji za jednokratno financiranje ili ako unaprijed znate cjelokupnu cijenu projekta. Kredit dobivate u jednom paušalnom iznosu. Ako vam je potreban stalni pristup sredstvima ili ako ne znate pune troškove projekta, osobna kreditna linija može biti bolja. Osobnom linijom možete koristiti kredit po potrebi i plaćati kamate samo na sredstva koja posudite. Osobni Adiko bank krediti i osobne kreditne linije su i zajmovi bez osiguranja, što znači da ne zahtijevaju kolateral. Želite li otplatiti kreditnu karticu ili se s malo više fleksibilnosti pozabaviti drugim financijskim ciljevima? Ako ste trenutni kupac provjere u Addiko banci, osobna kreditna linija može vam pružiti trenutni, trajni pristup sredstvima po potrebi. Prije nego što se prijavite, reći ćemo vam koliki je iznos kredita- to neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Tada se možete prijaviti u internetskom bankarstvu ili na aplikaciji. Ako odobre vašu prijavu, novac ćemo odmah uplatiti na vaš račun. Vratit ćete kredit tijekom dogovorenog roka (ili ranije, ako želite dodatno platiti ili otplatiti prije), sve dok se sve ne očisti. Mogu se primijeniti troškovi prijevremene otplate.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (540 ocjena)