Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka pozajmice

Addiko banka pozajmice i politka Addiko banke

Addiko grupu čine Addiko Bank AG, potpuno licencirana austrijska matična banka registrirana u Beču u Austriji, uvrštena na Bečku burzu i pod nadzorom Austrijske uprave za financijsko tržište i Europske središnje banke, kao i šest podružnica, registriranih, licenciran i posluje u pet CSEE zemalja: Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini (gdje posluje preko dvije banke), Srbiji i Crnoj Gori. Kroz svojih šest podružnica, Addiko Grupa opslužuje približno 0, 8 milijuna klijenata u CSEE koristeći dobro raspršenu mrežu c. 170 poslovnica i modernih kanala digitalnog bankarstva. Na temelju svoje usredotočene strategije, Addiko Group se postavila kao specijalizirana grupa za bankarstvo potrošača i malih i srednjih poduzeća s naglaskom na rast svojih aktivnosti kreditiranja potrošača i malih i srednjih poduzeća, kao i platnih usluga (svoja „fokusna područja“). Nudi proizvode osobnih zajmova bez osiguranja za potrošače i zajmove za obrtni kapital za svoje male i srednje poduzetnike, a uglavnom se financira iz depozita stanovništva. Hipotekarni poslovi, Addiko banka pozajmice javnih i velikih poduzeća Addiko Grupe (njegova „nefokusirana područja“) postupno su se smanjivali tijekom vremena, pružajući tako likvidnost i kapital za kontinuirani rast u svojim potrošačkim i MSP portfeljima. Bankarski proizvodi i usluge standardizirani su, posebno u segmentu potrošača i malog i srednjeg poduzetništva, radi poboljšanja učinkovitosti, pružanja vrhunskog korisničkog iskustva i održavanja kvalitete imovine putem razboritog pristupa riziku. I to su sve razlozi zašto bi baš trebali izabrati Addiko banka pozajmice.

Addiko banka pozajmice ponuda

Izraz zajam odnosi se na vrstu kreditnog sredstva u kojem se novčani iznos posuđuje drugoj strani u zamjenu za buduću otplatu vrijednosti ili iznosa glavnice. U mnogim slučajevima zajmodavac također dodaje troškove kamata i / ili financija na vrijednost glavnice koju dužnik mora vratiti uz glavnicu. Zajmovi mogu biti na određeni jednokratni iznos ili mogu biti dostupni kao otvorena kreditna linija do određenog limita. Krediti dolaze u mnogo različitih oblika, uključujući osigurane, neosigurane, komercijalne i osobne kredite. Takve su i Addiko banka pozajmice. Zajam je oblik duga pojedinca ili drugog entiteta. Zajmodavac – obično korporacija, financijska institucija ili vlada – predujmljuje sumu novca zajmoprimcu. Zauzvrat, zajmoprimac pristaje na određeni skup uvjeta, uključujući sve financijske troškove, kamate, datum otplate i druge uvjete. U nekim slučajevima zajmodavac može zahtijevati kolateral kako bi osigurao zajam i osigurao otplatu. Krediti mogu biti u obliku obveznica i depozitnih potvrda (CD-a). Također je moguće uzeti kredit s računa. Predan iznimnom korisničkom iskustvu, Addiko razumije odnos između digitalizacije internih procesa i sposobnosti poboljšanja vanjskih usluga za kupce. Njihovi su procesi bili previše složeni, predugo su se oslanjali na papirnate dokumente i nisu bili dosljedni u svim zemljama. Da bi stvorili najveći utjecaj na iskustvo kupaca, znali su da trebaju jednostavne, brze i transparentne procese. Addiko je odabrao Appian kako bi pojednostavio njihov postupak zajma i omogućio im da u roku od tri radna dana svojim klijentima ponude odluku o posudbi do vremena da, smanjivši prosječno vrijeme čekanja kupaca za pola. Ovo je otključalo ogromne uštede, čineći Addiko konkurentnijim na tržištu sa stajališta brzine usluge. Kao rezultat toga, oni mijenjaju način bankarstva u Jugoistočnoj Europi. Na takav su način provođene i Addiko banka pozajmice.

Addiko banka pozajmice beneficije

Evo nekih pojašnjenja zašto su Addiko banka pozajmice dobra opcija. Kamatne stope imaju značajan učinak na kredite i krajnji trošak za dužnika. Krediti s višim kamatnim stopama imaju veće mjesečne isplate – ili im treba više vremena da se isplate – od zajmova s ​​nižim kamatnim stopama. Primjerice, ako osoba posudi 30000 kn na petogodišnju rata ili oročenu zajam s kamatnom stopom od 4, 5%, suočava se s mjesečnom isplatom od 700 kn za sljedećih pet godina. Suprotno tome, ako je kamatna stopa 9%, isplate se penju na 750 kn. Veće kamatne stope dolaze s višim mjesečnim uplatama, što znači da im treba više vremena da se isplate nego zajmovima s nižim stopama. Slično tome, ako osoba duguje 60. 000 kn na kreditnoj kartici s kamatnom stopom od 6% i plaća 200 $ svaki mjesec, trebat će joj 58 mjeseci, ili gotovo pet godina, kako bi otplatili saldo. S kamatnom stopom od 20%, istim saldom i istim mjesečnim uplatama od 200 $, trebat će 108 mjeseci, odnosno devet godina, za isplatu kartice. Jednostavno nasuprot složenim kamatama postavljene su i Addiko banka pozajmice. Kamatna stopa na zajmove može se postaviti na jednostavnu ili složenu kamatu. Jednostavne kamate su kamate na glavni zajam. Banke gotovo nikad ne naplaćuju dužnicima jednostavne kamate. Složene kamate su kamate na kamate i znače da dužnik mora platiti više novca u kamatama. Kamata se ne primjenjuje samo na glavnicu već i na akumulirane kamate iz prethodnih razdoblja. Banka pretpostavlja da joj na kraju prve godine dužnik duguje glavnicu plus kamate za tu godinu. Na kraju druge godine, zajmoprimac mu duguje glavnicu i kamate za prvu godinu plus kamate na kamate za prvu godinu. Uz složenje, dugovane kamate veće su od kamata po metodi jednostavnih kamata, jer se kamate obračunavaju mjesečno na iznos glavnice zajma, uključujući obračunate kamate iz prethodnih mjeseci. Za kraće vremenske okvire izračun kamata sličan je za obje metode. Kako se vrijeme posudbe povećava, razlika između dvije vrste izračuna kamata raste. Ako želite podići zajam za plaćanje osobnih troškova, tada vam osobni kalkulator kredita može pomoći u pronalaženju kamatne stope koja najbolje odgovara vašim potrebama.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (515 ocjena)