Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratumm

Znate li što su Feratumm krediti?

Većina građana se nažalost zna naći u potrebi za dobivanjem brzog gotovinskog nenamjenskog kredita. Jednostavno, životne okolnosti nas prisile da nam je potreban brza novčana injekcija da zadovoljimo kakvu financijsku obvezu koju trenutno imamo. U želji za postizanjem prethodno spomenutog cilja, nailazimo na brojne davatelje usluga kreditiranja koji postoje na tržištu. Jedna od njih su i Feratumm krediti. Znate li o čemu je riječ? Radi se o online kreditima koje društvo Feratumm daje korisnicima. Ako vam se sklapanje online kredita čini primamljivo, morate biti svjesni svih rizika koji kod sklapanja takvog kredita postoje. Svakako najprije provjerite da li trgovačko društvo postoji u sudskom registru ili je brisano. To ćete napraviti na način da upišete ime firme koje nudi kredit na stranici sudskog registra te provjerite njihov status. Ukoliko je društvo brisano iz registra, nipošto nemojte sklapati ugovor s tim društvom jer se sigurno radi o prijevari.

Sve o Feratumm kreditima

Povoljan i brzi kredit je nešto što svaka osoba u određenom trenutku života treba. Ipak, pri sklapanju ugovora o kreditu morate biti svjesni da time preuzimate određene ugovorne obveze. Stoga je potrebno temeljito i pažljivo pročitati ugovor od samog početka do samog kraja, te znati sve obveze koje kao korisnik kredita možete imati. Najprije vodite računa o visini kamatne stope i koliko je ona blizu zakonske granice najviše dopuštene kamatne stope za tu godinu. Nadalje, morate voditi računa o tome postoji li obveza plaćanja kakve naknade za produljenje ugovora o kreditu za slučaj da ne uspijete isplatiti dug u ugovorenom roku. Ukoliko postoji takva naknada, ne sklapajte ugovor o kreditu. Ponajviše ako je iznos takve naknade viši od 10 % vašeg duga. Spomenuta pravila vrijedi za sve vrste online kredita na tržištu, pa tako i za Feratumm kredite. Ako planirate sklopiti ugovor o Feratumm kreditima ili bilo kakav drugi, svakako vodite računa o prethodno spomenutom.

Osiguranja tražbine kod Feratumm kredita

Gotovo svaka kreditna institucija pri odobravanju kredita vodi računa o kreditnoj sposobnosti osobe koja daje kredit. Stoga svakako vodite računa da ste kreditno sposobni, te da imate stabilna i redovita mjesečna primanja iz kojih možete bez problema otplaćivati vaš kredit. Ipak, dobra kreditna sposobnost često nije dovoljno jamstvo otplate kredita pa Feratumm i druga trgovačka društva koja pružaju usluge kreditiranja traže da ponudite neki instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Ugovaranje jamstva je uobičajeno i financijskom svijetu kada je u pitanju ugovaranje kredita. Jamac je osoba od vašeg povjerenja koja će u slučaju da vi nećete moći platiti dug na vrijeme, platiti spomenuti dug umjesto vas. Tako se Feratumm ili neka druga kreditna ustanova osiguravaju da će dobiti pozajmljeni iznos. Upravo zato će se provjeravati kreditna sposobnost jamca baš kao što se provjeravala i vaša kreditna sposobnost. Stoga svakako vodite računa da vaš jamac bude kreditno sposoban. Isto tako, dapače najvažnije od svega navedenog, jest to da vi kao korisnik kredita birate jamca. Nitko vam ne može nametnuti odabir jamca mimo vaše volje, stoga ne pristajte ako davatelj kredita ili bilo tko drugi inzistira da uzmete točno određenog jamca, jer se u tom slučaju radi o prijevari.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (657 ocjena)