Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzo do gotovine

Kako pametno i brzo do gotovine

Kako pametno i brzo do gotovine je put koji nema nikakve veze s postavljanjem svih vaših nada i snova na kotačić ruleta u vašem lokalnom kasinu. Umjesto toga, oni gledaju na vještine i račune u vašem svakodnevnom životu koji vam mogu zaraditi više novca. Neki vam mogu donijeti stotine do tisuće dolara za nekoliko sati, dok drugi nekoliko tjedana ili mjeseci.

Brzi novac zahtijeva da budete kreativni i iskoristite svog unutarnjeg poduzetnika. Dolaženje brzo do gotovine ključan je skup vještina koji će vas tjerati da se nađete u situaciji kada se pojave neočekivane situacije. Želimo da pouzdano znate koje poluge treba povući kako biste naučili kako brzo dobiti dodatni novac.

A vrijeme je relativno, zar ne? Nastavit će otkucavati bez obzira trudite se zaraditi dodatni novac ili ne. Budući da se naše ideje o “brzom” mogu razlikovati, dodao sam nekoliko predmeta zbog kojih možete unovčiti za samo sat vremena projektima koji bi mogli potrajati oko 3 do 6 mjeseci.

Brzo do gotovine još danas

Bez obzira želite li pokrenuti sporednu gužvu ili koristiti svoje vještine za poboljšanje prihoda, važno je zapamtiti da ne postoji gornja granica vaše mogućnosti zarade. Prodajte svo „smeće“ u svojoj garaži da biste došli brzo do gotovine. Ovo je brza pobjeda u smislu unovčavanja stvari koje vam više nisu potrebne. Ipak, riječ opreza.

Prodaja stvari koje vam više nisu potrebne nije održiv način da zaradite više novca. To je jednokratno. Osim toga, ako tu robu ne prodajete više nego što ste je platili, na njoj gubite novac. Ako imate smisla za pronalaženje robe u krađi i njezinu prodaju s urednom dobiti, to bi možda mogla biti izvrsna poslovna ideja za vas. Najbolji dio je što je za postavljanje potrebno vrlo malo vremena, a za to vam čak nije potreban prodajni salon, jer je to jednostavan poslovni model koji možete uspostaviti i na internetu.

Pokrenite internetsku trgovinu i dođite brzo do gotovine. Internetska trgovina prilično je jednostavno i jeftino poslovanje za postavljanje. Možete odlučiti koje ćete proizvode prodavati, prodajete li vlastite proizvode ili ste agent za nekoga drugoga. Utvrđivanje bi moglo potrajati, ali ako imate pravi proizvod za pravo tržište i ako imate solidan marketinški plan, to bi se moglo dogoditi brže nego što mislite.

Brzo do gotovine na maštovit način

Neka vaše uspomene rade umjesto vas i na maštovit način nađite put kako brzo do gotovine. Fotografije vam mogu zaraditi puno novca. Primjerice, fotografije dionica mogu se kretati od oko 4 do stotine dolara, ovisno o licenci fotografije, njezinoj kvaliteti i temi. Samo pripazite da imate odricanja za modele i predmete zaštićene autorskim pravima.

Shutterstock, Creative Market i Flickr nude uredne pakete i puno izloženosti potencijalnim kupcima. Postanite kupac za druge. Ionako odlazite u tržni centar? Zašto se ne biste prijavili za Instacart i Shipt da biste postali kupac? Najbolje je to što zaradu možete odmah unovčiti kad dobijete plaću. Ako dio za kupovinu nije za vas, što kažete na to da postanete dostavljač?

Brzo unovčite i sami odredite svoje smjene. Postanite predavač na mreži ili osobno. Podučavanje je sjajan način da svoje vještine iskoristite u svoju financijsku korist i pohvalite se kako ste došli brzo do gotovine. Vi određujete broj lekcija koje ćete održati, a oni koji imaju prilično uredne vjerodajnice mogu naplatiti vrijednu naknadu. Također odabirete hoćete li to učiniti osobno ili putem interneta.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (576 ocjena)