Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako brzo do kredita

Kako brzo do kredita i što jednostavnije

Dobivanje zajma ako imate lošu kreditnu sposobnost ili nemate kreditnu povijest može biti izazov, zbog čega većina financijskih stručnjaka preporučuje da kredit rano napravite. Međutim, imati dobar kreditni rezultat i potpuno financirani hitni račun, jer kako brzo do kredita nije uvijek tako jednostavno.

Dakle, ako vas iznenadni događaj iznenadi – kao što su visoki troškovi za medicinu, skromni popravak automobila ili hitna obiteljska nesreća – i ako imate manje od savršenog kredita, još uvijek se možete kvalificirati za osobni zajam koji vam može dostaviti gotovinu na vaš bankovni račun u nekoliko dana. Samo se pobrinite za malo domaće zadaće kako brzo do kredita prije nego što se prijavite. Ako je vaša kreditna ocjena manja od 670, vaše su mogućnosti možda malo ograničenije, a zajmovi će imati veće naknade i kamate.

To ne znači da je nemoguće dobiti osobni zajam s fer ili lošom kreditnom ocjenom. To samo znači da morate pažljivo pročitati sitni tisak (kao što bismo ionako uvijek trebali činiti). Ograničenje kreditne ocjene za većinu renomiranih zajmodavaca obično iznosi oko 580 FICO rezultata, ali to ponekad može biti niže ako je vaša prijava jaka na druge načine. Čimbenici kao što su prihod, omjer duga i dohotka, vaše obrazovanje i osiguravate li zajam kolateralom, utječu na vašu prijavu. (Pročitajte više o osiguranim i neosiguranim zajmovima. )

Kako brzo do kredita i što sve prije morate znati

Prije pripreme neophodno je malo pripreme. To vam može pomoći da se osjećate sigurnije da će vam zajam koji podižete kratkoročno pomoći, a da vas ne izlaže dugoročnom financijskom riziku. Prvo razmislite trebate li zapravo zajam za početak. Možda ćete moći pronaći jednostavnije i jeftinije načine za pristup gotovini koja vam je potrebna. Za početak se zapitajte možete li zaraditi novac prije no što nađete način kako brzo do kredita. Pokušajte pokupiti sporednu svirku ili potražite predmete po svom domu oko kuće. Druga je mogućnost pitati svog vjerovnika, bilo da je riječ o medicinskoj ordinaciji, automehaničaru ili iznajmljivaču, možete li s vremenom platiti obročno, što bi vam moglo kupiti vrijeme potrebno za zaradu dodatnog novca.

Ako se mučite s plaćanjem zdravstvenog računa, možda ćete ga moći ugovoriti pozivom u ured za naplatu svog davatelja usluge. Nedavno istraživanje pokazalo je da su gotovo svi (93% ispitanika) koji su pokušali pregovarati o medicinskom računu smanjili ili potpuno odustali. Možda imate i pouzdane članove obitelji ili prijatelje s dodatnim novcem koji možete posuditi. Ponudite da im vratite kamate, što im može pomoći da vjeruju da svoje financijsko zdravlje shvaćate jednako ozbiljno kao i svoje.

Ako ste iscrpili sve mogućnosti brzog gotovine, možda je vrijeme da se obratite osobnom zajmu. Postupajte oprezno kada tražite kako brzo do kredita. Zajmodavci često naplaćuju veće kamatne stope ili se pridržavaju naknada za podrijetlo, prijevremenih kazni i zakasnjelih naknada za zajmoprimce s niskim kreditnim bodovima. Važno je istražiti unaprijed kako biste bili zadovoljni uvjetima kredita. (Saznajte što treba razmotriti prije nego što pristanete uzeti zajam. )

Kako brzo do kredita i koji je postupak prijave

Kad ste spremni za prijavu, slijedite ove korake kako biste bili sigurni da štitite kredit i posudite samo ono što si možete priuštiti. Odvojite vrijeme za traženje kako brzo do kredita. Idite na web stranice različitih zajmodavaca i pošaljite svoje podatke da biste vidjeli za što se pretkvalificirate. Na taj ćete način izbjegavati teške upite dok ne budete potpuno spremni za prijavu.

Razmislite o korištenju usluge zajmodavca za pregled više ponuda odjednom. Pregledajte dostupne ponude i odaberite onu koja najbolje odgovara vašem vremenskom slijedu i proračunu. Nakon što donesete odluku, predajte cjelovitu prijavu. U idealnom slučaju to učinite samo jednom jer je to teško ispitivanje vašeg kreditnog izvještaja, što može imati negativan utjecaj na vašu kreditnu ocjenu. Potrebni dokumenti ovisit će o vašem zajmodavcu, ali obično vam trebaju dokazi o prihodu i mjesečnim troškovima.

Dokumenti mogu sadržavati: nedavne isplate, provjeru izvoda na računu za protekla tri do šest mjeseci, ID fotografije, dokaz adrese, povijest obrazovanja (uključujući najviši stepen / stupanj) i ostale financijske informacije (izvodi umirovljeničkog računa, nepodmireni dug, investicijska imovina itd. ). Posljednji put pažljivo pročitajte uvjete za sve potrebno da biste ostvarili kako brzo do kredita, a zatim pošaljite svoju dokumentaciju. Odobrenje bi moglo potrajati samo nekoliko minuta, sat vremena ili do 10 dana. Da biste olakšali brže odobrenje, prijavite se tijekom uobičajenog radnog vremena i na vrijeme dostavite tražene dokumente.

Ako je vaša prijava odobrena, očekujte da ćete novac, umanjen za sve provizije za polaganje novca, položiti na bankovni račun koji ste naveli za izravni polog u roku od 10 radnih dana (iako ponekad može biti i brži od toga). Ako se ne prijavite za izravni polog, zajmodavac će vam poslati papirnati ček. Planirajte izvršiti prvu uplatu na zajam u roku od 30 dana nakon što sredstva dođu na vaš bankovni račun. (Ovo se može razlikovati ovisno o zajmodavcu. ) Prijavite se za automatsko plaćanje kako ne biste propustili račun. (Možda čak i dobijete popust na kamatnu stopu ako to učinite. ) Zapamtite: Pravovremena plaćanja su važna za održavanje dobre kreditne ocjene.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (626 ocjena)