Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti u 24 sata

Krediti u 24 sata, brzi novac na računu

Svi maštamo kako bi bilo dobro uvijek imati neki ekstra novac sa strane kada nam zatreba. Nažalost, vremena nisu kao prije kada se moglo štedjeti, danas se svaka kuna troši za preživljavanje. Gotovo je nemoguće danas preživljavati na jednoj plaći, a i dvije plaće ako se radi o minimalcu nisu baš neka sreća. Svima nam je poznato spajanje kraja s krajem, trošenje zadnjih novaca samo na najosnovnije. Što kada se na sve ovo dogodi neki nenadani trošak kao primjerice kvar automobila a vi nemate novac? Banka vam ne odobrava kredit jer imate recimo bankovnu prošlost kao blokirani račun ili niste bili uredni u plaćanju. Što onda? Srećom, financijsko tržište nije zaboravilo one koji ne ispunjavaju uvjete koje nalaže banka. Da li zaista postoje krediti u 24 sata? Odgovor je da. Većina online kredita iza kojih posluju kreditne kuće su upravo krediti u 24 sata, što znači da u roku navedenog vremena vi pošaljete i zahtjev, ispunjen obrazac, dokumentaciju, i dolazi do odobrenja i novac sjeda na vaš račun.

Krediti u 24 sata, kako zatražiti kredit

Nije potrebno naglašavati kako su krediti u 24 sata idealno financijsko rješenje za sve one koji traže što brže rješenje za svoje financijske probleme. Ovakva vrsta brzih kredita se temelji na manjim iznosima, maksimalno do 10. 000 kuna i kratkoročni su, što znači da je otplatni plan kraći. Zapravo, ovo su mali nenamjenski kratkoročni krediti koji su dostupni svima koji imaju neki oblik prihoda. Kako zatražiti krediti u 24 sata? Prvo morate znati što želite, i prema toj želji putem internet pretraživanja pronaći ponudu online kredita koji vam najviše odgovara. Kada pronađete brzi kredit koji vam odgovara, sljedeći je postupak registracija na stranicu kreditne kuće koja vam daje kredit. Na wen stranici skidate i popunjavate zahtjev za kredit i obrazac u kojemu navodite svoje osnovne podatke. Priložena dokumentacija se uglavnom sastoji od preslike osobne i preslike tekućeg računa, ponekad će vas određena kreditna kuća tražiti dokaz o prihodima. Nije bitno kako dobivate vaš novac, kreditnoj kući je jedino bitno da zna da ste u mogućnosti otplaćivati posuđeni novac. Kada riješite sve navedeno, sve potrebno šaljete kreditnoj kući na odobrenje. Odobrenje traje maksimalno 20-ak minuta, nakon čega dobivate povratnu informaciju o odobrenju i novac sjeda na vaš račun već istog dana ili sljedećeg dana. Rok otplate i iznos kredita dogovarate s kreditnom kućom. Da, zaista je tako lako.

Krediti u 24 sata, popularnost online kredita

Iz gore navedenog možete i sami vidjeti zašto popularnost online kredita raste ne samo iz godine u godinu nego iz mjeseca u mjesec. Krediti u 24 sata su doslovno udaljeni na svega par klika na vašem pc-u. Sve je maksimalno olakšano i nema nepotrebnog čekanja i skupljanja raznih potvrda i zahtjeva. Krediti u 24 sata omogućiti će vam novac na računu kojeg možete iskoristiti onako kako vi želite. Ovakvi krediti su nastali upravo iz potrebe za ljude koji ne ispunjavaju bankovne uvjete za kredit. Život je i ovako dosta težak, osobito kada se radi o financijama, i nema potrebe da se živcirate ako vam banka ne želi odobriti kredit jer kršite neke njihove uvjete. Online kredite možete podići bilo kada i bilo gdje sa svog laptopa, pametnog telefona, mobitela. Brz novac nikada nije bio brži. Kada otplatite brzi kredit, opet možete podići još jedan brzi kredit kod iste kreditne kuće. Online krediti su ovdje da vam olakšaju financije.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (575 ocjena)