Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na opću uplatnicu

Brze pozajmice na opću uplatnicu – najlakši način da dođete do novca

Brze pozajmice na opću uplatnicu su jedno od najboljih kreditnih rješenja na našemu tržištu. Omogućuju svojim klijentima da na vrlo jednostavan i praktičan način dođu do brzog novca u bilo koje vrijeme bez obzira gdje se oni nalazili. Zahvaljujući modernoj tehnologiji, svaki građanin može putem interneta zatražiti svoju brzu pozajmicu na opću uplatnicu kada god njima zatrebao dodatni novac. U samo par klikova mogu na brz i diskretan način doći do novčanih sredstava iz vlastite udobnosti vašega doma. Više ne morate tratiti svoje vrijeme po bankama, jer vam je rješenje dostupno nadohvat ruke.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – bez stresa do sigurnog novca

Od kada su se pojavile brze pozajmice na opću uplatnicu na tržištu, dovele su pozajmljivanje na posve novu razinu. Više ne morate posuđivati novac od svojih najmilijih ili prijatelja. Znamo kako nije lako pitati svoju obitelj za novac, i kako takvo što može naštetiti vašemu odnosu. Zato su kreditne kuće uvele u svoju ponudu brzu pozajmicu na opću uplatnicu kako biste izbjegli takav scenarij. One vam omogućuju da na diskretan i jednostavan način  dođete do novca kada je to vama  najpotrebnije.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – preko interneta ugovorite si svoju pozajmicu

Prednost kod brzih pozajmica na opću uplatnicu što su dostupne su za svakog građanina, te nema strogih kriterija koje morate ispunjavati. Ujedno, ne morate se maltretirati s mnogobrojnim posjetima do vaše lokane banke jer su vam pozajmice dostupne online. Uz mogućnost sklapanja ugovora za brze pozajmice na opću uplatnice preko interneta, štedite i vrijeme i novac. Morate samo ispuniti kratki i jednostavni obrazac za slanje zahtjeva koji se nalazi na web stranici od kreditne banke. U naposljetku morate im poslati skenove vaših dokumenata. Zahtjevi se vrlo brzo obrađuju, te možete očekivati povratne informacije vrlo brzo. Čim dobijete odobrenje, novac se trenutačno isplaćuje na vaš tekući račun.

Brze pozajmice na opću uplatnicu – osigurajte si novac već danas

S brzim pozajmicama na opću uplatnicu nikada nije bilo lakše doći do novca nego što je to upravo sada. Ne morate gubiti svoje vrijeme po poslovnici jer vam je rješenje dostupno odmah preko vašeg mobitela. U samo nekoliko minuta možete si osigurate svoj novac bilo kada i bilo gdje. Samo vas nekoliko klika dijeli od garantirane isplate novac, stoga ukoliko imate troškove koji se pod hitno  moraju pokriti, onda su za vas brze pozajmice na opću uplatnicu savršena solucija.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (548 ocjena)