Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Zadar

Zajmovi Zadar, potražnja zajmova

Zajmovi Zadar se mogu koristiti kao sredstvo koje će vam pomoći da se riješite bilo kakvih financijskih problema. Kao i svaki veći grad u RH, Zadar je isto tako primijetio veliku potražnju sa strane klijenata za brzim novcem. Naravno, banke su uvijek prva opcija kada se radi o novcu, ali banke ne nude brze pozajmice u svega par minuta s isplatom već isti dan. Zajmovi se mogu koristiti kao izvor kratkoročnog financiranja, tj. Zajmovi su mali nenamjenski kratkoročni krediti koji dosežu maksimalni iznos od 75 EUR do 4000 EUR. Zajmovi Zadar nudi izbor zajmova koji vam mogu pomoći riješiti svoje financijske probleme. Porast potražnje za zajmovima je narasla kako je nastupila blaga ekonomska kriza i pandemija Covida. Određene kreditne kuće broje po 2. 000 zajmova mjesečno, ovdje možete zaključiti kako su kreditne kuće sigurna opcija ako tražite brzi novac bez puno papirologije i čekanja. Naravno, zajmovi se odobravaju baš svakome, no u većini slučajeva ako ispunjavate sve tražene uvjete nemate problema s dobivanjem novaca.

Zajmovi Zadar, brzo odobravanje

Ono što čini zajmove privlačnima većini je upravo njihov jednostavan proces odobravanja, kao i jednostavan proces prijave. Zajmovi Zadar štede vaše vrijeme, novac i živce. U unutar najviše 24 sata od poslanog zahtjeva za zajmom novci mogu biti na vašem računu. Internet poslovanje sa zajmovima je siguran način za brzi novac, iako još mnogima to predstavlja problem. Online kreditne kuće koje daju zajam posluju po određenim pravilima. Naravno, postoje online zajmovi koji nisu sigurni, to možete primijetiti već kada vas zajmodavac primjerice traži da mu pošaljete novac kao dokaz i sl. Ovakve zajmodavce morate izbjegavati u širokom luku. Koncentrirajte se na provjerene pružatelje zajma. Zajmovi Zadar kada se odobre se isplaćuju na vaš tekući račun koji ne smije biti u blokadi. Isplata slijedi već u roku od 15 minuta nakon što zajmodavac primi vaš zahtjev, obrazac i potrebnu dokumentaciju. Zajam možete zatražiti bilo kada i bilo gdje preko vašeg pc-a, tableta, pametnog telefona. Nema čekanja u redu i gubljenje živaca.

Zajmovi Zadar, ponuda zajmova

Zajmovi Zadar nudi niz plate zajmova koji vam mogu pomoći ne samo u osobnom smislu nego i poslovnom. U ponudi su zajmovi za podizanje turističkih kapaciteta, zajmovi namijenjeni ribarima uz mnoge ostale zajmove. Dok će vas banke ovdje tražiti brdo papirologije kao i dokaz da se bavite turističkom djelatnošću, kod kreditnih kuća to nije nužni uvjet. Zajmovi se u bankama izdaju na temelju procjene kreditne sposobnosti i na temelju registrirane djelatnosti, dok kreditnim kućama je jedino važno da klijent ima redovnu plaću i da podmiruje redovito svoja dugovanja prema njima. Zajmovi Zadar u ponudi ima raznih zajmova, gotovo za svakoga ponešto. Svaka kreditna kuća ima pomalo drugačiji pristup online pozajmicama, ali vrlo sličan. Klijent koji želi zajam mora ispuniti ugovor koji je skinuo sa stranice zajmodavca, dostaviti presliku osobne i tekućeg računa. Nakon toga zajmodavac uzima ugovor na obradu skupa s podacima i dokumentacijom, i u svega par minuta vam javlja odluku. Rok otplate dogovarate sa zajmodavcem, no morate imati na pameti da je rok otplate kratak, to znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (520 ocjena)