Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac danas

Treba li vam novac danas?

Kod nas novac možete dobiti novac danas i to već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije!

Sjetite se samo koliko puta ste rekli svojim prijateljima ili rodbini, trebam novac danas. Koliko god vam se činilo jednostavno ipak nije tako lako posuditi novac. Najčešće se dogodi situacija koja od vas traži da odmah podmirite troškove. Bilo da vam se pokvario auto, trebate li platiti troškove režija, ponestalo vam je novaca za dućan ili vas je dočekao neki stari račun i opomena.

U trenutku kada tražite novac vjerujemo kako tražite siguran i provjeren način kako do njega doći. Brzikredit.com se pobrinuo da ne gubite vrijeme, nego dobijete novac već danas. Iako je većina vas vjerojatno čula loša iskustva i priče koje su proizašle od ljudi koji su napravili krivi potez, vjerujemo kako ćete shvatiti činjenicu da mi poslujemo potpuno legalno i u skladu sa zakonom. Nama nije cilj vas prevariti i uzeti vam novac.

Usluge koje nudimo ne vežu vas ugovorom na pokretnu i nepokretnu imovinu, čak ne morate imati niti jamca. Ako ste se našli u situaciji da trebate novac danas obratite nam se s punim povjerenjem jer mi posjedujemo dugogodišnje znanje i iskustvo u financiranju diljem EU i svijeta.

Usluga trebam novac danas upravo kod nas

Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne brze pozajmice i slične instant usluge.

Trebate li novac danas možete ga imati na svom računu već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Nedostatak novaca jako može utjecati na život pojedinca. U određenim trenucima on može biti itekako bitan, zato je vrlo važno imati nekoga na koga možete računati ako do toga dođe.

Oglasi i reklame koje vas se nude mogu biti mamac i put u propast. U slučaju da poslujete s neprovjerenim partnerima vrlo je velika mogućnost da se vaši troškovi naglo popenju. Zato budite oprezni i ne prihvaćajte svaku ponudu na koju naiđete. Iako se može dogoditi kako su kamate i troškovi puno manji nego negdje drugdje to u konačnici ne mora biti tako.

Usluga trebam novac danas do 4000 EUR

Ako ste zapeli u sitne probleme gdje vam 4000 EUR može pomoći onda možete računati na nas. Maksimalni iznos koji odobravamo i isplaćujemo upravo je 4000 EUR s rokom otplate do 18 mjeseci. Mi svoje troškove ne skrivamo i zato su transparentno prikazani na stranici. Bez sitnih slova i prevara poslujemo sa svakim klijentom cijeneći njegov novac i pruženu priliku da mu pokušamo pomoći.

Trebate li novac danas uz minimalne uvjete i osnovnu dokumentaciju zatražite potreban iznos putem interneta bez obzira gdje se nalazili. Jednom kada vam isplatimo novac svaki sljedeći puta moći ćete ga zatražiti slanjem sms koda. Inovativno poslovanje s širokom lepezom usluga predstavili smo svim građanima koji nam se mogu obratiti u onom trenutku kada osjete da im je potrebna pomoć.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (641 ocjena)