Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Rijeka

Zajmovi Rijeka, potreba za brzim novcem

Rijeka, poznatija kao najveća luka u Hrvatskoj privlači zaista veliki spektar različitih ljudi. Zahvaljujući svojoj životopisnoj povijesti, ne čudi da je u Rijeci ponuda zajmova, kredita, pozajmica isto tako šarolika. U gradu gdje se nekad pričalo četiri jezika, hrvatski, talijanski, mađarski, i njemački ne čudi činjenica se da se u prošlosti dobro trgovalo. Zajmovi Rijeka se mogu dobiti u bankama ili putem interneta preko raznih kreditnih agencija koji su zajmodavci. Potreba za brzim novcem je danas jača nego ikada prije, radi brzog tempa života ponekad nam nažalost manjka financijskih sredstava s kojima možemo pokriti sve troškove života. Ekstra novac uvijek dobro dođe, bilo da se radi o čistom novcu sa strane, o novcu koji će nam pomoći riješiti neki problem, o novcu za nešto što želimo. Zajmovi Rijeka ćete pronaći internet pretraživanjem. Potreba za zajmovima u većim gradovima postaje sve učestalija radi troškova života u samom gradu, tako da ne čudi da je i Rijeka na popisu gradova gdje se zajmovi traže sve češće i češće.

Zajmovi Rijeka, zajam unutar 24 sata

Brzi zajmovi poprimaju iz dana u dan sve veću popularnost na našim prostorima. Iako online zajmovi nisu nova stvar na financijskom tržištu, i u zemljama EU se koriste već godinama, Hrvatska je tek nedavno otkrila čari online zajmova. Hrvati polako popuštaju pred skepticizmom vezano za novac i internet i to dovodi do povećanog broja potražnje online zajmova. Zajmovi Rijeka također nudi online zajmove preko kreditnih kuća. Online zajmovi su ekspresna usluga uz minimalnu dokumentaciju i morate ispunjavati minimalne uvjete. Zajmovi Rijeka su jako popularni radi brzog novca unutar svega 24 sata od kada pošaljete zahtjev za zajam. Uvjeti za odobravanje online zajmova se bitno razlikuju od uvjeta odobravanja u banci. Zajam možete zatražiti ako ste u minusu, na crnoj listi, čak i ako niste kreditno sposobni. Bitno je jedino da imate mjesečni prihod s kojim možete otplaćivati rate nakon što vam se odobri zajam. Kako to da su pravila za zajam toliko različita u bankama i kreditnim kućama tj. Online pozajmicama? Kreditne kuće su prepoznale potrebu za brzim novcem uz minimalnu dokumentaciju. Nema smisla zamarati se s pitanjima gdje ćete potrošiti posuđen novac ako ga vraćate u dogovorenom roku.

Zajmovi Rijeka, sigurna usluga

Sigurnost i internet usluge je nešto što mnogi ne mogu staviti u jednu rečenicu. Uzimanje online zajma je sasvim siguran proces. Dovoljno je da upišete u pretraživanje Zajmovi Rijeka i vidjet ćete odmah na ocijeni stranice i komentarima klijenata koliko je online zajam siguran sa strane kreditnih kuća. Kako zatražiti online zajam? Nakon što se odlučite za zajmodavca, aplicirate se na njihovu stranicu kako bi ste popunili online obrasca i zahtjev za zajam. U obrascu navodite svoje osnovne podatke, zahtjev za zajam je dokaz o zajmu i o kojem iznosu je riječ skupa s rokom otplate. Kao dokumentaciju prilažete presliku svoje osobne iskaznice, presliku tekućeg računa i po potrebi još nešto. Nakon što ste ispunili i priložili ono što se tražilo od vas, čekate odobrenje sa strane zajmodavca. U pravilu cijeli proces traje svega par minuta, rijetko kad se dogodi da vam je novac isplaćen sutradan umjesto danas kad ste zatražili zajam. Zajmovi Rijeka, online brzi zajmovi su siguran način za brzi novac. Nisu uvjetovani vrstom ugovora o radu niti vašom kreditnom sposobnošću. S povjerenjem i sigurnošću zatražite zajam u Rijeci.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (561 ocjena)