Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida Varaždin krediti

Solida Varaždin krediti, izbor

U moru izbora banaka u Hrvatskoj, mnogi su se okrenuli Solidi radi njene transparentnosti, i činjenice da je u pitanju domaće ime. Solida Varaždin krediti rađeni su na potrebama Solida klijenata, a ponude kredita su široke i omogućuju klijentima i pojedincima raznoliki izbor kako bi pronašli kredit po svojoj mjeri i potrebi. Članovi Solide su od početka navikli se na dobre ponude kredita, tako da ne čudi činjenica da su priče i iskustva o Solida Varaždin krediti samo pozitivna. Kao prvi izbor Varaždina za financijskog partnera, Solida je izgradila reputaciju među ljudima kao pouzdana banka koja će nagraditi svakog svog klijenta tj. Članove za njihovu vjernost i lojalnost. Banke moraju biti mjesto pomoći, i Solida je upravo među prvima uvidjela ovu potrebu te krenula i graditi reputaciju upravo u tom smjeru. Njihova je zadaća da za razliku od ostalih banaka ne spadaju u grupu banaka s lošim iskustvima. Stručni tim će vas uvijek rado poslušati i savjetovati do najmanjeg detalja kako bi ste bili sigurni da ste dobili profesionalni odgovor.

Solida Varaždin krediti, ponuda kredita

Banke i krediti su nešto čega se mnogi od nas groze na samu pomisao, no Solida Varaždin krediti će vam pokazati kako ne mora nužno to biti tako. Stambeni krediti je nešto o čemu smo svi razmišljali, osobito u vrijeme kada smo se maknuli iz našeg doma gdje smo odrasli. Opcija podstanarstva je u redu dok ste mladi, no što kada želite već lagano graditi budućnost a nemate svoje mjesto? Solida Varaždin krediti omogućuje kredite za svakoga tko se odluči na ovaj veliki korak. Ono što čini ovaj kredit posebnijim nego drugi stambeni krediti u drugim bankama je upravo to što su vam financijski partneri susjedi ili sugrađani. Solida gradi pomalo obiteljski pristup kako bi prikupila povjerenje građana kao budućih klijenata i sagradila reputaciju kao banka za svakog domaćeg. Ako vas ipak uhvati nenadana financijska situacija i vi ste nespremni, Solida krediti nudi nenamjenski kredit koji je savršen za rješavanje malih, srednjih i težih problema. Ovaj kredit će vam također omogućiti da ostvarite neke svoje ciljeve, bilo da se radi o novome autu, putovanju, otvaranje vlastitog poduzeća, Solida vam stoji na raspolaganju.

Solida Varaždin krediti, uvijek pouzdani

Nažalost u doba pandemije mnoge banke su pale što se tiče pouzdanosti i sigurnosti. Solida je sačuvala svoj jedinstveni pristup, ali naravno uz odgovornu politiku koja nalaže odgovorno, svjesno i sigurno ponašanje. Solida Varaždin krediti će vam uvijek biti dostupni, bez obzira da li je u pitanju lockdown ili ne. Filozofija Solide je da su oni banka za potrebe ljudi, uvijek pouzdani. Na pitanja vezana za Solida Varaždin krediti u pomoć vam priskače stručni tim koji će svojim analizama uz vas naći najbolji kredit koji odgovara vama i vašim potrebama. Slobodno se možete prepustiti rukama stručnih financijskih stručnjaka kojima je posao naći najbezbolnije rješenje za vas i za banku, oni su također ovdje i za svaki vaš upit ma koliko god vi misli da je upit glup. Solida gradi svoju reputaciju i dalje na činjenici da su tu za vas kada vi trebate pomoć banke, banka za ljude. S povjerenjem se obratite Solidi i iskusite drugačije bankarstvo.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (507 ocjena)