Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Refinanciranje kredita PBZ

Refinanciranje kredita PBZ banka

Dinamika današnjeg načina života, koja je sve samo ne lagana, prelila se na sve segmente društva i pojedinca. Ista potreba da se sve želje i potrebe podmire odmah, rezultira i određenim promjenama na financijskom tržištu. Sve se brže mijenjaju proizvodi koje nam nude komercijalne banke. Kamatne stope na kredite i pozajmice također su podložne tim promjenama. Upravo ta ubrzana dinamika po kojoj se sve mijenja može biti otegotna okolnost kada planirate vrijeme i iznos kredita. Teško je procjeniti tržište, da li na primjer zatražiti kredit ili pričekati određeno vrijeme. Ipak banke vam omogućavaju refinanciranje kredita. Refinanciranje kredita PBZ banke svakako je jedna od opcija koju možete iskoristiti ako smatrate da ste ranije dogovorili nepovoljnije uvjete kreditiranja. Također refinanciranje kredita PBZ banke možete iskoristiti i za zatvaranje nepovoljnijih kredita, pa čak i ugovorenih kod drugih komercijalnih banaka. U svakom slučaju refinanciranje će smanjiti stres oko uzimanja kredita i odabira trenutka kada ćete krenuti sa kreditiranjem vaših potreba.

Kada ugovoriti refinanciranje kredita PBZ

Kao što smo već naveli refinanciranje kredita PBZ banke uglavnom se koristi za zatvaranje nepovoljnijeg kredita prije isteka dogovorenog otplatnog roka. Dakle donekle bi točan odgovor na pitanje kada ugovoriti refinanciranje kredita PBZ, bio uvijek kada dođe do promjene kamatne stope na manji iznos nego kada ste inicijalno dogovorili kredit. Međutim ipak postoji nekoliko stvari na koje morate pripaziti i koje morate uvesti u vašu računicu oko refinanciranja. Svako refinanciranje je praktički ugovaranje novog kredita, za koje ponovo morate proći standardnu proceduru provjere vaše kreditne sposobnosti, ispunjavanje zahtjeva, čekanja odobrenja, potpisivanja ugovora itd. Nemojte na svaku promjenu kamatne stope na niže krenuti u refinanciranje, jer je upitno da li je to uvijek isplativo zbog raznih naknada koje morate platiti banci kod obrade, kao i javnom bilježniku kod solemnizacije ugovora. Dobro provjerite da li vam smanjenje kamatne stope pokriva i ponovno plaćanje svih nameta i naknada. Kada se sve naknade zbroje dođe se do poprilične količine novaca, pa treba biti oprezan i dobro izračunati uštedu sa smanjenjem kamatne stope.

Koji su uvjeti za refinanciranje kredita PBZ

Uvjeti za refinanciranje kredita PBZ su vrlo slični klasičnom kreditu. U trenutku predaje zahtjeva morate zadovoljiti po pitanju kreditne sposobnosti. Treba reći da se može dogoditi da u trenutku kada padnu iznosi kamatnih stopa, banke povećaju oprez i postrože zahtjeve prema klijentima pa se nađete u nepovoljnoj poziciji, tj. ne odobre vam refinanciranje kredita PBZ. Ako ste uredan klijent, to je jako rijedak slučaj, međutim može se dogoditi. Koliko god banke žele ponuditi što bolje uvjete svojim klijentima, jednako tako se moraju zaštititi i smanjiti rizik od loših kredita. Refinancirati možete gotovinske nenamjenske i stambene kredite. Ako novi nenamjenski kredit koristite za prijevremenu otplatu postojećih kredita, podignutih u PBZ-u, tada iznos kredita koji se otplaćuje može iznositi maksimalno 60 % iznosa novog nenamjenskog kredita. Iznosi kredita idu i do 300 000 eura, ovisno o namjeni. Kamatne stope za stambene kredite kreću se oko 3 % što je povoljnije nego ikada. Ipak sa kreditom uvijek treba biti oprezan i ne precijeniti svoje mogućnosti. Dakle sa agentom dogovorite povoljan otplatni plan s obzirom na iznos koji posuđujete. Za to vam može poslužiti i kreditni kalkulator na web stranici PBZ banke.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (686 ocjena)