Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez HROK-a i crne liste

Online pozajmice bez HROK-a i crne liste

Nije uvijek lako ostati financijski stabilan i čvrst. Jednostavno sve oko nas poskupljuje a i sami nekada posustanemo i povedemo se za nekim željama koje su izvan naših financijskih mogućnosti i realnosti. Lako se upadne u financijske probleme. Međutim na financijskom tržištu oduvijek postoje razne pozajmice koje vam mogu pomoći prebroditi krizno razdoblje i dati vam vjetar u leđa. Među novijim proizvodima na tržištu financija pojavile su se pozajmice bez HROK-a i crne liste. Pozajmice bez HROK-a i crne liste odlična su opcija kada nigdje ne možete dobiti pozajmicu. Online pozajmice relativno su nove u Hrvatskoj, dok u svijetu one funkcioniraju već jako dugo. Sve je više ljudi koje koriste ovakve pozajmice i iskustva su pozitivna. Na crnoj listi možete se nalaziti i dugo nakon što ste podmirili dug zbog kojeg ste i završili na listi, što je otegotna okolnost ako vam se pojavi potreba za pozajmicom. Dok ste na crnoj listi u banci ju nećete dobiti. Nekoliko je dodatnih prednosti online pozajmica osim toga što se mogu ostvariti bez pregleda HROK-a i crne liste.

Prednosti pozajmice bez HROK-a i crne liste

Glavna prednost pozajmice bez HROK-a i crne liste očita je iz samog njenog imena. Neke od ostalih prednosti su prvenstveno jednostavnost i brzina kojom se pozajmice bez HROK-a i crne liste ugovaraju. Sve ugovarate online preko interneta. Sve što će vam biti potrebno je računalo ili pametni mobitel, e-mail adresa, osobna iskaznica, OIB i platna lista. Pozajmicu možete ostvariti i bez platne liste, ali će u tom slučaju zajmodavac od vas tražiti određeno osiguranje pozajmice. Procedura je jednostava i sastoji se od registracije na web stranici zajmodavca. Nakon što se uspješno registrirate i verificirate prijavu, otvorit će vam se mogućnost ispunjavanja zahtjeva za pozajmicu. Vaš zahtjev biti će obrađen maksimalno brzo, istoga dana kada ste ga i predali. Ako udovoljite zahtjevima zajmodavca, ugovor će vam poslati na e-mail, a nakon što ga potpišete novčana sredstva bit će vam isplaćena idući radni dan. Od prijave do isplate u prosjeku prođu 2 radna dana, što je izvrsno kada ste u vremenskom tjesnacu. Iznosi koje možete ugovoriti idu i do 4000 EUR, uz rok otplate do 18 mjeseci.

Savjeti za pozajmice bez HROK-a i crne liste

Kada se nađete pred financijskim zidom, pozajmice bez HROK-a i crne liste odlična su opcija za rješenje tih problema. Nekoliko je stvari na koje trebate obratiti pažnju kako bi po što boljim uvjetima ugovorili pozajmice bez HROK-a i crne liste. Naime, različiti zajmodavci nude različite uvjete po kojima možete ugovoriti pozajmice, pa će se međusobno razlikovati u visini kamatne stope, kao i iznosu naknade za obradu zahtjeva. Gledajte da ti iznosi budu što manji kako bi na kraju ukupno vratili što manje novca. Online pozajmice su sigurne. Još sigurnije su ako dio posla odradite sami, tj. Ako neko vrijeme posvetite provjeri podataka zajmodavca s kojim želite ugovoriti pozajmicu. Na tržištu, posebno online financijskom tržištu postoji šansa da naiđete na prevarante, pa svakako provjerite s kim želite poslovati. Pozajmicu uzimajte racionalno, onoliku koliku ćete moći i vratiti. Tu će vam pomoći i agent s kojim ćete dogovarati otplatni plan. Ukoliko se nađete u problemu sa vraćanjem mjesečnih obveza prema zajmodavcu, svakako mu to naglasite i dogovorite odgodu otplate dok vam se financijska situacija ne popravi. Odgoda je još jedan alat koji možete korisiti i koji je prednost online pozajmica.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (543 ocjena)