Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica vlasniku poduzeća

Pozajmica vlasniku poduzeća i koje su mogućnosti na financijskom tržištu

Većina vlasnika poduzeća, posebno u vremenima krize, našla se u financijskom deficitu. Tada je nužno naći način i sredstva kako bi se pokrio manjak novca i kapitala, te održalo nesmetano poslovanje poduzeća. U većini slučajeva pozajmica vlasniku poduzeća bude rješenje i izlaz iz krizne situacije. Pozajmica vlasniku poduzeća odlična je stvar, ali se mora uzimati racionalno i samo kada postoji valjani razlog za to. Na financijskom tržištu postoji nekoliko opcija i vrsta pozajmica. Ono što je svima poznato su pozajmice koje možete dobiti u banci, a nova stvar koja se pojavila na tržištu novca su svakako online pozajmice preko interneta. Ovisno o tome u kakvoj ste situaciji i koliko vam novčanih sredstava treba tako ćete i odabrati zajmodavca. Nekada je i faktor vremena bitan, pa ćete tražiti zajmodavca koji vam nudi brzo ugovaranje i isplatu novca. U tim slučajevima idealne su online pozajmice. Također novac poduzeću može pozajmiti i sam vlasnik poduzeća, kao i obratno.

Online pozajmica vlasniku poduzeća

Pozajmica vlasniku poduzeća nekada je zadnja crta obrane prije zatvaranje i gašenja poduzeća. Zbog toga je fantastična stvar što se nudi sve više pozajmica i na samom internetu od različitih zajmodavaca. Za veće novčane iznose možete koristiti usluge i proizvode banaka. Pozajmica vlasniku poduzeća kao online usluga i proizvod sada se nalazi i u paleti proizvoda koje nude komercijalne banke. Nešto brži način kako doći, doduše do manjih iznosa novčanih sredstava, su svakako i brze online pozajmice od strane različitih zajmodavaca i tvrtki registriranih za davanje pozajmica. Ovdje vam prepreku može predstavljati to što novac pozajmljujete kao privatna osoba. Za taj slučaj koristite opciju da taj pozajmljeni novac, u tom trenu vaš privatni novac, posudite poduzeću kao njegov vlasnik. Za to imate i zakonske pretpostavke i neće biti problem. Online pozajmicu lako je dogovoriti, pa će vam biti potrebna osobna iskaznica, OIB, platna lista i e-mail. Na web stranici zajmodavca se registrirate, a registraciju verificirate. Upute za te korake imate na web stranici zajmodavca. Kada ste se uspješno registrirali preostaje vam ispuniti zahjev za pozajmicu i priložiti platnu listu ili neki drugi oblik osiguranja pozajmice koji će vas tražiti zajmodavac. Ako udovoljite zahtjevima i agent vas prepozna kao pouzdanog klijenta, na potpis ćete dobiti ugovor o zajmu kao i otplatni plan. Novac se isplaćuje sljedeći radni dan. Prednosti su očite, tako da svakako zatražite pomoć od online zajmodavaca.

Online pozajmica vlasniku poduzeća i na što pripaziti

Online pozajmica vlasniku poduzeća relativno je nova stvar na financijskom tržištu, barem kada je Hrvatska u pitanju. U svijetu je online pozajmica vlasniku poduzeća odavno i na široko prihvaćena. Iako je svaki početak težak, online pozajmice uzimaju sve veći tržišni udio i imaju sve veći broj zadovoljnih korisnika. Svakako trebate pripaziti kojeg ćete zajmodavca odabrati. Svakako provjerite dostupne podatke o zajmodavcu i posjetite forume kako bi eventualno saznali iskustva drugih. Velika većina zajmodavaca je verificirana i registrirana za tu djelatnost, ali opreza nikad dovoljno, posebno kada pričamo o internetu i online poslovanju. Sljedeća na što ćete obratiti pažnju su financijski uvjeti ugovora, tj. odaberite zajmodavca sa najnižom kamatnom stopom i naknadom za obradu zahtjeva online pozajmice. Pozajmice uzimajte odgovorno i samo u nuždi, a otplatni plan uvijek poštujte kako ne bi došlo do ovrhe i blokade računa. Tada ćete vi i firma biti u još većem problemu. U slučaju kada se nađete u poteškoćama sa vraćanjem pozajmice, iskoristite odgodu otplate koja vam se nudi kod svakog zajmodavca. Iznosi koje možete na ovaj način pozajmiti idu i do 4000 EUR, sa rokom otplate 18 mjeseci, tako da su svakako odlična opcija financiranja potreba.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (614 ocjena)