Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ studentski kredit

PBZ studentski kredit Indeks plus studentski paket

Uz PBZ studentski kredit možete plaćati na rate koristeći Visa Inspire karticu i potrebna vam je samo Visa studentska iskaznica te možete odabrati pogodnosti Visa Student Card studentske iskaznice s ograničenjem od 2. 000 HRK. Možete koristiti i PBZ digitalno bankarstvo, imati pristup banci 24/7 uz PBZ studentski kredit. Do 30. lipnja 2021., studentski paket PBZ Indeks plus mogu ugovoriti i izvanredni studenti.

PBZ Indeks plus kao studentski paket, ponuda je usluga specifično kreirna za potrebe studenata. Sve što vam treba naći ćete u paketu! Studentima se nude tekući računi u euru, digitalno bankarstvo, Visa kartica kako bi se mogli posvetiti bezbružno studiranju. Ovaj paket studentima nudi sve opcije za rješavanje skromnih studenskih financija.

Tamo su: PBZ tekući račun u euru i debitna kartica Visa Inspire – za plaćanja poput džeparca ili prihoda, PBZ žiro račun u euru i Visa debitnoj kartici – za plaćanja putem SC-a ili plaćanja stipendije, PBZ tekući račun u stranoj valuti i Visa debitna kartica – za plaćanja iz inozemstva.

PBZ studentski kredit uz Visa studentsku iskaznicu

Za još slađe korištenje paketa tu je PBZ studentski kredit uz Visa studentsku iskaznicu. Sigurno će vam se svidjeti povećanje financijske sposobnosti od 300 eura! Visa studentska iskaznica donosi vam ograničenje potrošnje od 300 eura PBZ digitalnog bankarstva, donosi vam banku na dlanu 24/7 debitna kartica Visa Inspire te postaje virtualna uz Apple Pay i Google Pay.

PBZ Indeks plus studentski paket mogu ugovoriti svi redovni studenti koji su državljani Republike Hrvatske sa prebivalištem u Republici Hrvatskoj, mlađi od 27 godina. Lako je postati korisnik PBZ studentski kredit Indeks plus studentskog paketa: Korak 1 Otvorite studentski tekući račun u euru u poslovnici PBZ-a, korak 2 Ispunite prijavu za Visa Student karticu te korak 3 Pošaljite potvrdu o redovnom upisu na sveučilište.

Možda ćete moći posuditi novac za plaćanje školarina na sveučilištima ili fakultetima i za troškove života i zašto biste se patili? Tu je PBZ banka za sve studente. Uz sve to možete dobiti i dodatni novac, na primjer ako ste s niskim primanjima, invalid ili imate djecu.

Erasmus Plus PBZ studentski kredit

Za pokrivanje školarina i ostalih troškova povezanih s obrazovanjem na stranim sveučilištima koja sudjeluju u programu ERASMUS +. Evo zašto će vam se svidjeti Erasmus Plus PBZ studentski kredit: ponuđeni su izvrsni uvjeti uz povoljne kamatne stope i bez naknade za kredit te vam je kao studentu omogućeno fleksibilno korištenje i otplata kredita.

Dodatne pogodnosti su i da vam nisu potrebni solidarni dužnici. Te da sami odaberite svrhu kredita: Educa ili Erasmus Plus. Vaš zajam za Erasmus Plus PBZ studentski kredit može izgledati ovako: mjesečna anuiteta 54, 12 HRK uz iznos kredita 3. 500, 00 HRK i iznos otplate 3. 896, 84 HRK u trajanju od 6 godina uz kamatnu stopu od 3,60% i APRC od 3,66%.

A još jedna je pozitivna strana i to što je naknada za obradu kredita 0, 00 HRK. Europski investicijski fond (EIF) i Privredna banka Zagreb potpisali su prvi ugovor o jamstvu u okviru programa ERASMUS + u Hrvatskoj s ciljem odobravanja zajmova mobilnim studentima magistarskih studija.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (545 ocjena)