Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasi za brze pozajmice

Oglasi za brze pozajmice, potreba

Sigurno ste primijetili more oglasa koji se bave upravo tematikom brzih pozajmica. Oglasi za brze pozajmice postaju popularnije iz godine u godinu radi masovne potražnje. Uz svaku pozajmicu pročitat ćete kako su one najlakši put do brzog novca na vašem računu, iako je to istina da li znate što je pozajmica? Pozajmica je određena svota novaca koju vam daje tj. Nudi zajmodavac pod određenim uvjetima koje vi morate ispunjavati. Uvjeti se uvelike razlikuju od zajmodavca do zajmodavca, nije isto da li uzimate zajam preko banke ili preko ovakvih online ponuda iza kojih stoje kreditne kuće. Kao što znamo novac nam je svima potreban, čak i kada mislimo da nije i upravo ovdje su kreditne kuće primijetile prednosti svojeg poslovanja. Oglasi za brze pozajmice su upravo to, oglasi raznih kreditnih kuća online, ali oprez, naravno da postoje i oni koji vas žele nažalost iskoristiti. Koje su to prednosti online pozajmica? Ukratko, sama procedura prijave i dobivanje novaca.

Oglasi za brze pozajmice, prednosti

Potreba za pozajmicama nastaje kada nam treba brzi novac bez suvišnih pitanja. Oglasi za brze pozajmice su preplavile internet, osobito za brze pozajmice koje nude manju svotu novaca i rok isplate unutar najviše 24 od predaje zahtjeva. U ovakvim oglasima ćete najčešće pročitati kako vam nije potrebna suvišna dokumentacija niti ovjera javnog bilježnika kao niti poslodavca. Iako na prvu se to čini vrlo primamljivo, bitno je pristupiti s oprezom. Odaberite kreditnu kuću koja ima odobrenje za rad sa strane Hrvatske narodne banke, jer jedino one posluju legalno po principu da se s klijentima sklapaju ugovori o pozajmicama, i novac se isplaćuje isključivo na tekući račun klijenata. Nemojte nikako dopustiti da vas oglasi za brze pozajmice zavaraju, obavezno se prije uzimanja zajma raspitajte o poslovanju kreditne kuće koja nudi zajam. Prednosti kreditnih kuća je upravo ponuda raznih pozajmica i brzog novaca, i ovakav način poslovanja mjesečno privlači na tisuće novih klijenata koji bez pretjeranih postupaka žele doći do novaca kako bi popravili svoje financijsko stanje.

Oglasi za brze pozajmice, sklapanje dogovora

Recimo da ste gledali oglasi za brze pozajmice i odlučili ste se za zajmodavca kojeg ste prethodno istražili, što sada? Nakon što ste odabrali svog zajmodavca tj. Kreditnu kuću, postupak je sljedeći; Prijavljujete se na internet stranicu zajmodavca, registrirate se kao novi klijent. Zatim popunite zahtjev za pozajmicom u kojoj određujete svotu i način otplate kao i rok otplate. Onda popunjavate obrazac koji traži vaše osobne podatke poput imena i prezimena, broja mobitela, mail adrese, mjesto stanovanja itd. Za kraj uz sve ovo prilažete traženu dokumentaciju koju zajmodavac želi, u većini slučajeva radi se samo o preslici osobne iskaznice i tekućeg računa, ponekad će zajmodavaca tražiti i dokaz da imate mjesečni prihod kako bi se osigurao. Kada sve ovo napravite, zahtjev šaljete zajmodavcu i čekate na odgovor. Zahtjev je obrađen u svega nekoliko minuta i vama se javlja da li je vaša pozajmica odobrena ili ne. U većini slučajeva pozajmice se odobre i novac je na vašem računu već isti dan kako ste ga zatražili. Sada vam je sigurno malo jasnije zašto su oglasi za brze pozajmice tako popularni.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (520 ocjena)