Mikro zajmovi

 

Brzikredit.com nudi kratkoročne online mikro kredite punoljetnim i kreditno sposobnim osobama (18+) s hrvatskim državljanstvom i stalnim prebivalištem u Hrvatskoj.

Na raspolaganju smo (pozivom na 0800 7707, porukom na Whatsapp br. 092 347 3589) po pri odabiru pravog iznosa kredita i roka otplate prilagođenog upravo Vama.

U slučaju da naiđete na poteškoće, našoj Službi za korisnike će biti drago pomoći Vam.

Brzikredit.com zajmovi postoje da bi pomogli našim korisnicima koji brzo doći do novca, a namijenjeni su kao sredstvo za novčanu pomoć za vrijeme kratkotrajnih financijskih poteškoća. Postupak prijave je jednostavan, povjerljiv i siguran.

 

Krediti i ponuda

Kao novi korisnik, možete zatražiti slijedeće zajmove:

1. "Mikrokredit" od 300 do 3000 kn uz rok otplate od 15 ili 30 dana

2. "Pluskredit" od 2.000 do 10.000 kn na 2 do 12 mjesečnih rata.

Kao postojeći korisnik, možete zatražiti:

1. "Pluskredit" od 2.000 do 18.000 kuna na 2 do 12 mjesečnih rata.

Naša usluga brzog mobilnog zajma je jedinstvena jer se postojeći korisnici mogu prijaviti putem SMS-a sa svojih mobilnih telefona ili putem online obrasca.

Nakon što ste nam na prijavi dostavili točne i vjerodostojne podatke, provjerit ćemo Vašu kreditnu sposobnost, obraditi prijavu te provjeriti koji iznos Vam možemo odobriti. Uz navedene uvjete, postupak može biti završen već za 15 minuta, nakon čega slijedi isplata na Vaš tekući račun. Napominjemo da dospjelo dugovanje prema ugovoru o kreditu mora biti osigurano jamcem. Jamstvo mora biti dostavljeno nakon sklapanja ugovora o kreditu, a prije isplate kredita.

Predlažemo da za detaljnije informacije pročitate Standardne uvjete ugovora o kreditu.