Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo cijena

Kupi jamstvo cijena – koja je cijena jamstva?

Kod kredita, uvijek visi u zraku to pitanje jamca. Jamac Vam mora biti neki poznanik odnosno prijatelj od povjerenja te osoba koja vjeruje u Vas. Pitati nekoga za jamstvo nije isto kao i pitati nekoga za malo soli ili šečera – u pitanju je velika usluga i rezervirana je samo za ljude od najvećeg povjerenja. Kupi jamstvo cijena popularan je pojam kojim ljudi koji nemaju dezigniranog jamca, traže jednog online. Danas se jamstvo može kupiti u mnogim poduzećima, no takva usluga je uvijek kompleksna. ČInjenica da već vraćate veću količinu novaca banci nego što posuđujete je normalna, no kada se nakupe razne provizije i naknade, a onda dođe još plaćanje jamca, Vama se počinje činiti da biste bolje prošli da ste ideju kredita sveukupno preskočili. Kupi jamstvo cijena je samo još jedna komponenta kreditnog procesa. Ukoliko nemate jamca od povjerenja, ovo je najbolja opcija koju možete poduzeti kako biste osigurali kredit.

Kupi jamstvo cijena – najbolji jamac je poznanik!

Pitanje jamstva uvijek je dio svakog kreditnog procesa u bankama. Odabrati jamca svakako nije jednostavno, a još je teže upitati nekoga da Vam bude jamac te na njega staviti teret odgovora. Naravno, dio Vas uvijek će imati osobu od povjerenja koja će mu pristati biti jamac. Ipak, što napraviti kad to nije opcija? Kupi jamstvo cijena ipak nije bezazlena i ne želimo se na to odlučiti. Ipak, to ispada jedina preostala opcija. Ili možda ne? Postoje i krediti koji se izdaju bez potrebe za jamcem. To su online krediti malih krednih kuća. Oni nemaju sustav kupi jamstvo cijena jer kod njih jamac niti nije potreban. Takvi krediti svakako nisu visoki pa se niti Vi niti kreditna kuća ne ubacujete u veliki rizik. Ipak, ako je kredit prijeko potreban, ovaj model kreditiranja je opcija za Vas. Ne samo da Vam nije potreban jamac, također ovi krediti vrlo brzo sjedaju na Vaš račun!

Kupi jamstvo cijena i kako do pravog jamca?

Pravi jamac je, kao što smo rekli, najbolji kad je to netko iz Vaše okoline. Jamac može biti netko iz Vaše obitelji, kao i netko od dobrih prijatelja. Koja god osoba se obveže platiti Vaš kredit ukoliko Vi to ne uspijete, bit će adekvatan kandidat za banku. Ukoliko ne želite prolaziti kroz pitanja jamstva i kupi jamstvo cijena, onda je najbolja opcija odlučiti se za online kredit. U ovom kreditu, kao što smo već rekli, jamci nisu potrebni. Kupi jamstvo cijena nije nikako bezazlena kad se obvežete kupovati jamstvo u stranim firmama. Ukoliko to možete izbjeći, odlično. Ukoliko ne, odlučite se za online kredit koji će Vam omogućiti da realizirate svoje planove i ostvarite svoje ciljeve bez ikakve potrebe za jamcem. U današnjem društvu doći do kapitala nije lako, ali zaista nije ni tako teško – u moru kreditnih ponuda i Vi ćete pronaći onu koja će odgovarati Vašim mogućnostima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (647 ocjena)