Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Numeratum

Numeratum, jednostavan i siguran

Inovativna financijska rješenja i tehnologija stvorili su niz mogućnosti za pojedince na području kredita, štednje, jamstava i ulaganja. Istodobno, dolazak do učinkovitijih i bržih rješenja, lakši pristup gotovini pridonio je Numeratum. Kao izvrsna mogućnost nudi put do najboljeg izbora bez gubljenja vremena na traženje i cijeli postupak s papirologijom uz samo nekoliko klikova putem Interneta. Zahvaljujući dugoročnoj prisutnosti numeratuma na tržištu i izvrsnoj ponudi, možete pronaći najbolje financijsko rješenje koje odgovara vašim potrebama. Uštedite svoje vrijeme uz pomoć numeratuma, jer na raspolaganju imate cjelokupnu ponudu s tržišta, a najbolji stručnjaci mogu vam predložiti najpovoljniju opciju. Pružajući transparentnost u svom financijskom posredovanju, jamstvenim i kreditnim uslugama, ponuđena su najinovativnija rješenja. Kako bi olakšao pristup najadekvatnijoj ponudi i pružio pomoć u jamstvu, numeratum je svojim kupcima omogućio potpuno jednostavan pristup putem interneta. Dakle, ne morate dolaziti u poslovnicu, jer možete dobiti detaljne informacije o svim uslugama ili nazvati za detalje putem telefona.

Do najbolje opcije uz Numeratum

Kako bi podržao svakog klijenta odabirom pravog proizvoda, Numeratum zadovoljava potrebe za financiranjem, nudeći najbolju opciju na temelju individualnih potreba. Druga prednost je što osim ponude jamstva i zajmova, možete dobiti pomoć u pronalaženju najadekvatnijeg načina financiranja kada je potreban najisplativiji odabir. Trenutno je Numeratum najčešći izbor klijenata jer pruža pouzdanost, transparentnost, kao i praktičan način odabira potrebne usluge. Ako ste zainteresirani za jamstvo ili zajam putem interneta s fleksibilnim uvjetima, od sada imate izvrsna rješenja prilagođena vašim potrebama. Pošaljite svoj zahtjev online i odgovor ćete dobiti za nekoliko minuta. Svi dostupni proizvodi osmišljeni su tako da nude lakši izlaz iz financijskih problema i doprinose maksimalnoj sigurnosti. Prednosti mogu se vidjeti u inovativnosti i fleksibilnom pristupu. Također, sve usluge karakterizira brzina postupka, svaki se postupak odvija na mreži, a potrebno je samo nekoliko minuta za dobivanje kredita, jamstva ili drugih proizvoda. Dakle, bez malih slova i s jasno definiranim uvjetima.

Numeratum, za cjelovita financijska rješenja

Nesporno je da su praktičnija rješenja i različite mogućnosti financiranja danas puno bolji način za rješavanje novčanih problema. Tehnološki napredak i novi izvori alternativnog financiranja pridonijeli su lakšem pristupu gotovini i drugim proizvodima, poput jamstava, osiguranja ili štednje. No, iako su koraci za pronalaženje prave usluge zajma ili jamstva vrlo jednostavni, prije podnošenja zahtjeva za zajam morate analizirati niz čimbenika kako biste ih prilagodili vašoj financijskoj situaciji. Numeratum pomaže zadovoljiti najvažnije potrebe klijenata za financiranjem, jamstvom, zajmovima, kreditima i investicijama, između ostalog. S prepoznatljivošću na hrvatskom tržištu, a putem profesionalnih financijskih savjetnika, na raspolaganju su financijske opcije prilagođene svim klijentima. Jednostavan postupak osigurava da se odgovor na zahtjev dobije što prije. Tijekom svoje dugogodišnje prisutnosti u sektoru financiranja, Numeratum je poboljšao svoj raspon mogućnosti kako bi udovoljio specifičnim potrebama korisnika kredita i svih onih koji žele određenu vrstu jamstva. Uz najbolju pomoć stručnjaka dostupna su najisplativija rješenja s transparentnim uvjetima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (580 ocjena)