Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za prezadužene

Krediti za prezadužene naša je nova usluga u nizu široke palete inovativnih financijskih usluga koje nastojimo pružiti građanima u Hrvatskoj. Ovom uslugom pokušavamo svim klijentima koji trebaju financijsku pomoć zaista i pomoći.

Stalna poskupljena, otkazi, niske plače i ostali čimbenici koji mogu utjecati na vaše financije često vam isprazne račun i novčanik do kraja. Kada se tome pridruže i neplanirani troškovi onda situacija postaje i više nego ozbiljna. S jedne strane pritišće vas banka, s druge strane kasnite s režijama, trebate platiti lijekove, popravak vozila, registraciju ili vam se baš pokvarila perilica rublja. Što učiniti onda kada vam svi okrenu leđa?

U današnje vrijeme tražiti prijatelja ili rodbinu za pomoć često dovodi do toga da morate odgovarati na pitanja koja ne želite. Vjerujemo kako se nikome ne volite pravdati jer to dovodi do nelagode i neugodnosti koju možete bez problema izbjeći. Krediti za prezadužene usluga su kojom vam želimo pomoći da na bezbolan način dobijete novac koji će vaš život učiniti boljim i ljepšim.

Krediti za prezadužene zatvorit će vaše dugove

Čak i najmanji dug ako ga ne platite na vrijeme s vremenom može prerasti u veliki problem. Većina građana koristi kartice, minuse, ima aktivan kredit što ih čini prezaduženima i često kreditno nesposobnima. Prisiljeni takvom načinu življenja, odnosno preživljavanju iz mjeseca u mjesec, krpajući kraj s krajem, te prebacivanju novca s računa na račun jednostavno nemaju prostora za ništa drugo. Krediti za prezadužene mogu vaše financijsko stanje razvedriti i pružiti vam mogućnost da zatvorite dugove zbog kojih ne možete spavati.

Krediti za prezadužene u iznosu do 4000 EUR

Krediti za prezadužene mogu se odobriti svim klijentima koji imaju redovita mjesečna primanja i to u iznosu do 4000 EUR. Ovo je jedna od naših kratkoročnih usluga koju isplaćujemo vrlo brzo. Na ovaj način svaki klijent će vrlo brzo otplatiti kredit kao i svoje dugove. Zahtjev za kreditom možete zatražiti putem interneta koristeći svoje računalo, tablet ili telefon.

Krediti za prezadužene nisu prijevara

Na našim stranicama nećete naići na rečenice i sitna slova kojima vas pokušavamo prevariti. Poslujemo s ciljem da izgradimo partnerski odnos i poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financijama, te kvaliteti naših usluga kao što su krediti za prezadužene, danas poslujemo s preko 2 000 000 korisnika u EU i svijetu kojima u svakom trenutku možemo priskočiti u pomoć ponuditi im kvalitetno i profesionalno financijsko rješenje.

Bez dodatne papirologije do kredita za prezadužene

Ovu uslugu prilagodili smo vam tako da dobijete kredit u što kraćem roku. Kako bi smo vam isplatili kredit za prezadužene potrebno je ispuniti naš zahtjev za koji vam treba tek nekoliko minuta i osnovni podaci. Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako, zato smo prijavu pojednostavili što je lakše moguće. Bez obzira imate li lošu kreditnu povijest, poslodavac vas nije zaposlio za stalno ili ste u crvenom minusu to nije razlog da vam mi ne odobrimo kredit. Zato nam se obratite s povjerenjem!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (518 ocjena)