Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za poljoprivrednik

Krediti za poljoprivrednike u iznosu do 4000 EUR u gotovini. Bavite li se poljoprivredom svakako iskoristite priliku za ovom vrstom kredita koja će pokriti vaše troškove i omogućiti vam da ovu godinu profitirate. Fali li vam novac za sjetvu, kupovinu opreme ili hrane kako bi ste prehranili svoje životinje krediti za poljoprivrednike omogućit će vam sve to u jednom danu!

Biti poljoprivrednik nije nimalo lako. Čimbenika koji odlučuju o uspješnosti sezone ionako ima previše. Ne dozvolite si zapuštenu njivu, gladne životinje i prazan frižider radi nedostataka novaca. Naši krediti za poljoprivrednike mogu se zatražiti putem interneta, tako da ne morate izlaziti iz svoje kuće.

Krediti za poljoprivrednike su provjereni

Sumnjate li u naše usluge, možemo vam reći kako preko 2 000 000 korisnika u EU i svijetu koristi financijsku pomoć koju redovito pružamo u različitim oblicima usluga. Šireći paletu proizvoda redovito se nadograđujemo kako iskustvom, tako i novim uslugama. Ako ste u potrazi za kreditom, ne brinite se jer niste jedini poljoprivrednik kojemu su naše usluge pomogle. Novac vam može zatrebati najčešće onda kada ćete ga najviše trebati. Tada su krediti za poljoprivrednike jedna od najbržih opcija u kojoj sa sigurnošću možete zatražiti našu pomoć i računati na nju.

Potrebni su minimalni uvjeti kako bi se krediti za poljoprivrednike odobrili

Transparentan način poslovanja daje vam na pravo da uvijek i u svakom trenutku možete unaprijed vidjeti i izračunati troškove za kredite. Krediti za poljoprivrednike su kratkoročna usluga financiranja s rokom otplate 18 mjeseci. Za isplatu kredita potrebno je zadovoljiti minimalne uvijete koje smo za vas postavili u prijavnici. Izdvojite nekoliko minuta vremena i ispunite zahtjev koji će vam pomoći isplatiti kredit za poljoprivrednike na vaš tekući račun.

Krediti za poljoprivrednike bez javnih bilježnika

Muka vam je od odlazaka u banku, plaćanja javnih bilježnika i ostalih potvrda kod kojih ćete samo gubiti novac? Naše poslovanje svodi se samo na minimalne uvjete uz osnovnu dokumentaciju. Krediti za poljoprivrednike ne zahtijevaju potvrde javnih bilježnika, poslodavaca i slične papire koji će vam trošiti novac i vrijeme. Bez obzira imate li lošu kreditnu povijest ili već podignut kredit, to nije razlog da vas odbijemo.

Krediti za poljoprivrednike preko interneta

Zašto odlaziti u banku ako sve to možete odraditi još brže i još jednostavnije. Krediti za poljoprivrednike mogu se zatražiti bilo gdje i bilo kada. Naša prednost svakako je online poslovanje koje vam odobrava i isplaćuje kredit unutar 24 sata. Ako ste do sada morali okolo hodati, trošiti živce i strpljenje, sada to više ne morate. Kredite za poljoprivrednike možemo odobriti ako nam se obratite putem tableta, pametnog telefona ili kompjutera. Zadovoljavate li naše uvijete od prijave do isplate može proći 15 minuta u slučaju da nam dostavite potpisanu dokumentaciju koju vas tražimo.

Svi zainteresirani poljoprivrednici kojima je potrebna pomoć mogu nam se obratiti još danas. Zakrpajte rupu u svom budžetu i nabavite sve što vam je potrebno kako bi vam i ova godina bila rodna i uspješna. Diskretnim i transparentnim načinom poslovanja, bez skrivenih troškova i bez prijevare krediti za poljoprivrednike do 4000 EUR mogu biti vaši što prije.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (508 ocjena)