Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za poduzetnike

Krediti za poduzetnike, ulaganje u budućnost

Ulaganje u budućnost nema svoju cijenu, osobito ako je riječ o našoj karijeri i poslu. Naravno, za osiguranje budućnosti i dobrog poslovanja potrebna su nam sredstva koja će nas pokrenuti i isto tako usmjeriti na pravi put u našoj karijeri. Najbolja opcija za sve buduće i one postojeće poduzetnike su svakako krediti za poduzetnike, koji mogu omogućiti im sredstva za uspješno buduće poslovanje. Krediti za poduzetnike se odnose na širenje i unapređenje poslovanja. Ovakvi krediti su namijenjeni svim fizičkim osobama koje samostalno obavljaju svoju djelatnost, za trgovačka društva, za obrtnike, za obiteljska poljoprivredna gospodarstva, za zadruge i ustanove, za žene poduzetnice, za mlade poduzetnike i za poduzetnike početnike koji tek ulaze u svijet poslovanja. Ponuda kredita za poduzetnike je na današnjem tržištu poprilično velika. Prije uzimanja kredita vrlo je bitno da imate napravljen dugoročni financijski plan koji će ne vam ne samo pomoći kod prihoda i rashoda, nego će i biti vaša vodilja u poslovanju ako želite uvijek biti na pozitivnoj nuli.

Krediti za poduzetnike, ponuda kredita

Kao budući poduzetnik sigurno su vam prepreke financije. Novaca nikada dosta i upravo zato je on glavna prepreka. Krediti za poduzetnike su savršeno rješenje za kako pretvoriti vašu ideju u poslovanje. Kredit s odgodom vam može omogućiti kredit za pokretanje vašeg poslovanja i isto tako vam nudi mogućnost koja je mnogima draga a to je odgoda plaćanja na period po vašem odabiru, naravno sukladno s bankom u kojoj podižete kredit. Ako ste primjerice postojeći poduzetnik koji želi unaprijediti i proširiti svoje poslovanje, tada je najbolje da provjerite investicijske kredite. Kod ovih kredita naglasak je na ulaganje u dugoročnu materijalnu imovinu baš pri modernizaciji ili proširenju poslovanja poput: Proizvodnje, poslovni i skladišni prostor, vozni park, oprema, alat itd. Poduzetnici često nažalost nemaju dovoljno informacija vezano za temu krediti za poduzetnike. Većina zna naravno za financiranje preko raznih poslovnih banaka, ali ovo nije uvijek najpovoljnija i najbolja opcija za financiranje. U današnjem vremenu postoje razne vrste financiranja poduzetnika.

Krediti za poduzetnike, vrste financiranja

Naravno da vam na pamet kada vam treba novac prvo padnu krediti. Krediti za poduzetnike mogu biti rješenje za njihovo buduće poslovanje, ali bankovni krediti svakako nisu jedina opcija kako doći do novaca. Moramo navesti HAMAG ESIF zajam ( Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije) koji je idealan za poduzetnike koji su tek krenuli u svijet businessa i isto tako za poduzeća koja imaju malu financijsku snagu. Program ESIF zajmovi sadrži mikro zajmove, investicijske zajmove, zajmove za ruralni razvoj. Detalje o zajmovima možete potražiti na službenoj stranici HAMAG BICRO-a. Također moramo naglasiti HBOR kredite (Hrvatska banka za obnnovu i razvitak) koja ima širok spektar kredita vezanih za pravni i javni sektor. I naposljetku naravno razne poslovne banke koje u svojim ponudama često naglašavaju ponudu kredita za poduzetnike, najčešće nude investicijske kredite, i kredite za obrtna sredstva. Krediti za poduzetnike su dostupni u više varijanti i na više mjesta, bitno je da ste na čisto sa svojim financijskim i poslovnim planom prije negoli pristupite kreditu.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (612 ocjena)