Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez jamca i sudužnika

Kredit bez jamca i sudužnika, osiguranje kredita je lakši put do gotovine

Već neko vrijeme krediti u manjim iznosima se odbravaja bez mjenica, jamaca ili sudužnika. No, ako trebate veći kredit, a ne možete pronaći jamce i nitko vam ne želi biti sudužnik, to ne znači da krdit nikako ne možete dobiti. Možete dobiti svaki kredit uz neki osobni vrijedan zalog, a ako ga nemate, koristite osiguranje kredita i dobiti ćete odobrenje za novac koji nužno trebate. Kredit bez jamca i sudužnika, osiguranje kredita je lakši put do gotovine. Osiguranje kredita je sve popularnija zamjena za jamce, jer danas ljudi odbijaju biti jamci jer su se možda opekli, ili su i sami u kreditu, pa vam ne mogu biti jamci ili rade na određeno vrijeme, a jamci moraju imati zaposlenje na neodređeno vrijeme. Kredit bez jamca i sudužnika uz osiguranje kredita premošćuje sve neprilike oko jamaca i sudužnika. Osiguranje kredita ugovarate na istoj web stranici na kojoj predajete zahtjev za kredit, sve je online i jednostavno.

Kredit bez jamca i sudužnika, brzo odobrenje uz osiguranje, sve online

Možda bi vi i uspjeli nekoga namoliti da vam bude jamac, ali isplati li vam se ići od prijatelja do prijatelja, moljakati i ponižavati, kada kratkoročni kredit možete pokriti osiguranjem koje ne morate voditi na večeru i piće? Ako već birate online kratkoročni kredit zbog jednostavnosti kreditne procedure i brze isplate, odaberite i osiguranje tog kredita, to vam je samo par klikova više i vremenski ne produžuje kreditnu proceduru. Kredit bez jamca i sudužnika, brzo odobrenje uz osiguranje, sve online, sve na jednom mjestu i zatraženi novac je odmah po odobrenju na vašem osobnom računu. Kada već ne hodate od banke do banke, od šaltera do šaltera, ne hodajte ni od prijatelja do prijatelja moljakajući da vam budu jamci. Kredit bez jamca i sudužnika zbilja špara vaše vrijeme i živce i nitko ni ne mora znati da vam je trebao kredit i da ste ga uzeli. Online kreditiranje kratkoročne gotovinske kredite isplaćuje odmah.

Kredit bez jamca i sudužnika, do brze gotovine na lakši i jednostavniji način

Osiguranje kratkoročnih gotovinskih kredita je bitno olakšalo život korisnicima kredita, jer je jamce i sudužnike skoro nemoguće nači, ma koliko rodbine i prijatelja imali. Možete probati nekoga namoliti, ali kada vas vi odbiju, na kraju vam osiguranje kredita spašava situaciju. Kredit bez jamca i sudužnika, život može biti jednostavan i kada vam se situacija čini nerješiva, osiguranje kredita je faktor na vašoj strani, uteg na vagi brzog odobrenja kredita. Kreditna politika oduvijek na razne načine osigurava novac kojim vas kreditira. Jamci, sudužnici, mjenice, hipoteke, fiducije, druge vrste garancija i zaloga. Kredit bez jamca i sudužnika su našli najjednostavniju i najbržu formulu osiguranja kratkoročnih gotovinskih kredita, u cijeloj povijesti kreditiranja. Zašto ne iskoristiti brži, lakši i jednostavniji način, ako takva mogućnost već postoji? Osiguranje kredita olakšava život svima, zajmodavcu, zakmoprimcu i samom osiguravatelju. Taj trolist je u uzajamnom odnosu koji kreditnu proceduru bitno ubrzava, a isplatu čini mogućom odmah, u istom danu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (671 ocjena)