Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, u banci će vam reći: nikako, ali

Ako ste pod ovrhom, ako je vaš bankovni račun blokiran, ako imate kredit u banci i kasnite s otplatom kredita, vi ste na crnoj listi i ne možete dobiti novi kredit. Ako ste na crnoj listi svoje banke, ne gubite vrijeme i živce obilazeći druge banke, jer su sve banke umrežene i svuda ste na crnoj listi. Crna lista nije ništa drogo do popis ovršenih, blokiranih, neažurnih platiša i svih drugih vrsta dužnika bez kreditne sposobnosti. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, ima više načina, informirajte se jer postoje brze, instant pozajmice upravo za građene koji drugačije ne mogu doći do gotovine, makar im se radilo o životu i smrti. Pstoje pozajmice za blokirane građane koje se odobravaju na zaštićeni račun. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, ako radite povremeno, privremeno ili honorarno, možete dobiti pozajmicu na honorarni ugovor, neka druga dodatna primanja ili na neku imovinu kao zalog.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, priča o pozajmicama je priča o tome kako preživjeti razdoblje blokade

Ostali ste bez posla, a u kreditu ste i trebate prehraniti obitelj. Radite sve i svašta da preživite dok istovremeno tražite neki stabilan posao, ali računi se gomilaju, kamate rastu, dugovi se gomilaju i bojite se da ćete ostati zbog nagomilanih dugova ostati i bez krova nad glavom. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, ne čekajte, zatražite hitno pozajmicu koja će zatvoriti nakupljena dugovanja, da možete nastaviti sa životom, traženjem posla i nove stabilnosti. I ne slušajte one koji vam tvrde da vi ne možete dobiti zajam, možete ga zatražiti sami online putem ili preko neke posredničke agencije. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi niste ni prva ni zadnja osoba koja je zapela pred ovim pitanjem, vjerujte da rješenja i mogućnosti uvijek ima, samo ih treba otkriti i iskoristiti. To što ste postali žrtva nepovoljnih životnih okolnosti ne znači da ne trebate učiniti sve što je u vašoj moći da se što prije iz njih iščupate.

Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, Tako da zaobiđete banke i zatražite zajam tamo gdje crna lista ne smeta

Nije sve crno čak ni kada zbog životnih okolnosti zavrđite na crnoj listi. Po crnim listama mnogi građani više ne bi bili ni na životu da online zajmodavci nisu našli načine da se to crnilo zaobiđe i pomogne ljudima kojima više nitko ne želi pomoći. Postoji narodna izreka da “Ni Vrag nije tako crn, kako ga crno crtaju” i to je istina. Ljudi u nevolji nikada ne bi smjeli prestati tražiti rješenja, jer ona uvijek negdje postoje. Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, blokirani građani imaju svoje načine preživljavanja u kojima im najviše pomažu online pozajmice sa svojim fleksibilnim linijama kratkoročnih pozajmica pod vrlo povoljnim uvjetima. Informiranost o ovakvim pozajmicama je od životne važnosti za blokirane građane, Kako doći do pozajmice ako si na crnoj listi, Tako da zaobiđete banke i zatražite zajam tamo gdje crna lista ne smeta, a za dobiti takav zajam ima više načina, informirajte se.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (513 ocjena)