Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca hitno

Kako doći do novca hitno pitanje je koje muči sve veći broj ljudi. Sve je manje onih koji mogu mjesec preživjeti s redovitim primanjima. Nedostatak novaca, te loša financijska situacija često nas potakne da razmišljamo o tome kako otplatiti stare račune i pokriti troškove koji se svakodnevno nakupljaju. U slučaju da ste se našli u nepovoljnoj financijskoj situaciji brzikredit.com ima rješenje kako doći do novca hitno.

Iako postoji mnogo načina, bitno je da odaberete onaj pravi, gdje nećete biti prevareni i gdje ćete novac dobiti u jednom danu. Upravo to vam pružaju sve naše usluge. Prilikom poslovanja s klijentima od samog početka nastojimo pružiti maksimalno korektan odnos i profesionalan pristup koji uključuje transparentno i diskretno poslovanje.

Do novca za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Naše usluge su kao internet pozajmice instant i odobravaju se gotovo odmah. Zahvaljujući minimalnim uvjetima i online poslovanju uvelike je ubrzan proces isplate novca. Ono što je zajedničko svim našim uslugama to je da su one potpuno nove i inovativne. Građanima Hrvatske pokušavamo na potpuno drugačiji način ponuditi financijsku pomoć koja će im osigurati novac na računu u jednom danu. Pitate li se kako doći do novca hitno odgovor leži u širokoj paleti usluga kojima vam možemo pomoći da unutar 24 sata dobijete novac na svoj tekući račun. Da bi ste mogli koristiti naše usluge potrebno je izdvojiti nekoliko minuta vremena i ispuniti naš zahtjev koji od vas zahtjeva samo osnovne dokumente.

Kako doći do novca hitno, bez dodatnih troškova

Jednostavno! S ciljem da vam pružimo što bržu uslugu maksimalno smo pojednostavili kompletnu prijavu i uvjete za dobivanje novca. Uz naše diskretno i profesionalno poslovanje ne morate se brinuti kako doći do novca hitno. Mi ćemo kroz svoje usluge uštedjeti vaše vrijeme i novac jer uvjeti u banci i kod nas se bitno razlikuju. Bez potvrda bilježnika, poslodavaca i druge papirologije zatražite do 10000 kuna u gotovini koju ćemo vam isplatiti direktno na tekući račun u banci. Iz vlastitog stana ili kuće u samo nekoliko klikova zatražite novac, te ga podignite s bankomata.

Kod nas nema sitnih slova i predaje novaca na ruke!

Zašto koristiti naše rješenje kako doći do novca hitno

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako usluge posudbe novca.

Od 15 do 150 dana otplata na rate

Novac koji posudite od nas možete vratiti mjesečnim uplata u najviše 5 rata odnosno 150 dana. Vremenski period vračanja novca ovisi o visini novca koji ste zatražili. U ponudi imamo široku paletu usluga koju svakodnevno razvijamo i nadograđujemo novim uslugama, tako da možemo pokriti sve vaše potrebe. Zahvaljujući kratkoročnoj usluzi klijenti imaju mogućnost vrlo brzo otplatiti svoj dug, te u budućnosti opet računati na nas ako za to bude potrebe. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto ljudi vole poslovati s nama.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (538 ocjena)