Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 07.12.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca hitno

Kako doći do novca hitno pitanje je koje muči sve veći broj ljudi. Sve je manje onih koji mogu mjesec preživjeti s redovitim primanjima. Nedostatak novaca, te loša financijska situacija često nas potakne da razmišljamo o tome kako otplatiti stare račune i pokriti troškove koji se svakodnevno nakupljaju. U slučaju da ste se našli u nepovoljnoj financijskoj situaciji brzikredit.com ima rješenje kako doći do novca hitno.

Iako postoji mnogo načina, bitno je da odaberete onaj pravi, gdje nećete biti prevareni i gdje ćete novac dobiti u jednom danu. Upravo to vam pružaju sve naše usluge. Prilikom poslovanja s klijentima od samog početka nastojimo pružiti maksimalno korektan odnos i profesionalan pristup koji uključuje transparentno i diskretno poslovanje.

Do novca za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Naše usluge su kao internet pozajmice instant i odobravaju se gotovo odmah. Zahvaljujući minimalnim uvjetima i online poslovanju uvelike je ubrzan proces isplate novca. Ono što je zajedničko svim našim uslugama to je da su one potpuno nove i inovativne. Građanima Hrvatske pokušavamo na potpuno drugačiji način ponuditi financijsku pomoć koja će im osigurati novac na računu u jednom danu. Pitate li se kako doći do novca hitno odgovor leži u širokoj paleti usluga kojima vam možemo pomoći da unutar 24 sata dobijete novac na svoj tekući račun. Da bi ste mogli koristiti naše usluge potrebno je izdvojiti nekoliko minuta vremena i ispuniti naš zahtjev koji od vas zahtjeva samo osnovne dokumente.

Kako doći do novca hitno, bez dodatnih troškova

Jednostavno! S ciljem da vam pružimo što bržu uslugu maksimalno smo pojednostavili kompletnu prijavu i uvjete za dobivanje novca. Uz naše diskretno i profesionalno poslovanje ne morate se brinuti kako doći do novca hitno. Mi ćemo kroz svoje usluge uštedjeti vaše vrijeme i novac jer uvjeti u banci i kod nas se bitno razlikuju. Bez potvrda bilježnika, poslodavaca i druge papirologije zatražite do 4000 EUR u gotovini koju ćemo vam isplatiti direktno na tekući račun u banci. Iz vlastitog stana ili kuće u samo nekoliko klikova zatražite novac, te ga podignite s bankomata.

Kod nas nema sitnih slova i predaje novaca na ruke!

Zašto koristiti naše rješenje kako doći do novca hitno

Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europi. Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Imamo preko 2 000 000 zadovoljnih korisnika, kojima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako usluge posudbe novca.

Od 15 dana do 18 mjeseci otplate na rate

Novac koji posudite od nas možete vratiti mjesečnim uplata do 18 mjeseci. Vremenski period vračanja novca ovisi o visini novca koji ste zatražili. U ponudi imamo široku paletu usluga koju svakodnevno razvijamo i nadograđujemo novim uslugama, tako da možemo pokriti sve vaše potrebe. Zahvaljujući kratkoročnoj usluzi klijenti imaju mogućnost vrlo brzo otplatiti svoj dug, te u budućnosti opet računati na nas ako za to bude potrebe. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto ljudi vole poslovati s nama.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (538 ocjena)