Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Identyum test

Što je to identyum test?

Mnogi kreditori i zajmodavci žele zaštiti svoje interese tijekom postupka davanja kredita i zajmova privatnim osobama. Naime, žele se zaštiti, tj. žele izbjeći klijente za koje će se ispostaviti da nisu sposobni vraćati dobiveni kredit ili zajam. Postoje određeni načini sa kojima kreditori i zajmodavci mogu provjeriti svakog pojedinog i potencijalnog korisnika, a jedan od tih načina je i identyum test.

Pomoću navedenog testa, kreditori i zajmodavci mogu na najsigurniji način, za sebe, ali i za korisnike, provjeriti sve informacije koje su im bitne, kako bi mogli odrediti razinu kreditne sposobnosti za svakog pojedinog korisnika. Ono što je jako bitno i važno što identyum test garantira je sigurno korištenje podataka privatnih osoba.

Tim testom se štite osobni podaci, potencijalnih korisnika kredita i zajmova, od svih mogućih zlouporaba. S druge strane, uz pomoć ovog testa kreditori i zajmodavci će biti potpuno sigurni da su izbjegli potencijalne korisnike za koje bi se kasnije ispostavilo da nisu u mogućnosti vraćati dobiveni kredit ili zajam.

Kako funkcionira identyum test?

Identyum test funkcionira na vrlo jednostavan i siguran način. Kako bi mogli pristupiti navedenom testu, morati ćete napraviti korisnički račun na identyum aplikaciji. Idenytum aplikaciju možete preuzeti na raznim digitalnim trgovinama aplikacija, sve ovisno koju vrstu pametnog telefona koristite. Navedena aplikacija je posve besplatna i dostupna je svima.

Identyum test mogu proći samo osobe koje imaju važeći korisnički račun na idenytum aplikaciji. Test se bazira na procesu identifikacije i verifikacije osobnih dokumenata potencijalnog korisnika. Također, test se provodi kroz sedam koraka, od kojih se svaki mora obaviti, kako bi test bio valjani, tj. kako bi ga uopće mogli dovršiti.

Navedeni koraci nisu komplicirani i svatko bi ih trebao proći bez ikakvih poteškoća. Ukoliko se pojave određene poteškoće u provedbi tih koraka, onda se obratite kreditoru ili zajmodavcu, koji zahtjeva od vas da obavite ovaj test, da vam pojasni kako pravilno provesti sve tražene korake. Ovaj test je koncipiran tako da ga svatko može obaviti.

Identyum test koraci

Zanimaju vas koji su to konkretni identyum test koraci? Ako je vaš odgovor da, onda ste na pravom mjestu jer će vam ovaj tekst otkriti koji su to konkretni identyum test koraci. Sveukupno je sedam koraka, a prvi od njih se odnosi na verifikaciju broja mobitela koji je naveden prilikom vaše prijave.

Kako bi se broj verificirao, potrebno je unijeti šesteroznamenkasti broj, koji ćete dobiti smsom na svoj mobitel. Drugi korak se odnosi na odabir lozinke koja će se koristiti za idenytum. Navedena lozinka mora biti šesteroznamenkasti broj. Smsom ćete dobiti i PUK broj, koji ćete koristiti u slučaju da zaboravite svoju lozinku. Treći korak se odnosi na provjeru valjanosti vaše osobne iskaznice.

Nakon provjere, slijedi skeniranje osobne radi utvrđivanja toga da li su podaci u prijavi istovjetni podacima na vašoj osobnoj iskaznici. Nakon što se provjere svi podaci i utvrdi se da su valjani, potrebno je potvrditi te iste podatke. Zatim slijedi skeniranje vašeg lica radi utvrđivanja toga da li ste to stvarno vi na osobnoj iskaznici. Zadnji korak se odnosi na skeniranje vaše bankovne kartice, koju ste naveli u svojoj prijavi.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (671 ocjena)