Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Estera ulaganja

Estera ulaganja usluge

Pružatelj povjereničkih i administrativnih usluga sa sjedištem na Bermudima. Tvrtka nudi offshore upravljanje i administrativne usluge pojedincima visoke vrijednosti, privatnim tvrtkama, fondovima i globalnim korporacijama, pružajući usluge za korporacijsku upravu, zaklade za zaposlenike, administraciju fondova, upravljanje osiguranjem, privatne klijente i zaklade kao i vozila posebne namjene. Estera ulaganja sa zadovoljstvom objavljuje da je prijevremeno otplatila investitorima Crowdestate-a projekt Liepziedi. Ukupni iznos ulaganja investitora iznosio je 750 000 EUR, a puna otplata (uključujući kamate) 987 187 EUR. Liepziedi je prvi crowdfunding projekt nekretnina u Latviji i prvi međunarodni projekt za Crowdestate koji je u roku od nekoliko dana u kolovozu 2016. privukao gotovo 400 privatnih investitora. Trenutno su sve obveze prema privatnim investitorima pokrivene s ulogom većim od 25%. Njihov prvi projekt u Rigi, Liepziedi, postigao je velik uspjeh. To jasno pokazuje da su pristupačni stanovi lokalnom stanovništvu nešto što je prijeko potrebno na ovom tržištu. Već radimo na pokretanju druge faze Liepziedi projekta, a također ćemo izaći s novim projektima u drugim dijelovima grada u 2019. godini na građevinskom zemljištu koje je već stečeno. Liepziedi je izvrstan primjer budućnosti razvoja nekretnina, gdje programeri, banke i tisuće manjih ulagača kombiniraju svoju stručnost i novčane resurse kako bi stvorili novo i visoko cijenjeno urbano okruženje. Snažan investicijski interes za projekte poput Liepziedi pruža programerima brzi pristup velikim količinama kapitala, kao i dokaz održivosti razvojnog koncepta i potražnje za krajnjim proizvodom. Estera ulaganja tvrtka je za razvoj nekretnina koja svoje poslovanje usredotočuje na Rīgu u Latviji. U ljeto 2018. dovršio je prve faze dva projekta, Liepziedi i Tuvidi, gdje je izgrađeno ukupno 250 stanova. Estera je stekla portfelj građevinskog zemljišta na nekoliko lokacija u Rigi i blizu nje, gdje se može razviti više od 1500 novih stanova. Ti će se novi stanovi graditi tijekom sljedećih nekoliko godina u nekoliko razvojnih faza.

Estera ulaganja na eFrontu

Ulaganje u vodeću platformu za upravljanje fondovima eFronta podržati će fondove koje smo izgradili tijekom posljednjih nekoliko godina. Njihove akvizicije Morgan Sharpe i Heritage na Guernseyu, kao i Headstart i Allegro u Luksemburgu doista su nas stavile na mapu administratora fonda. Sada dalje ulažemo u mogućnosti administratora našeg fonda s eFrontom kako bismo mogli dodatno poboljšati visoku razinu usluge koju naši klijenti dobivaju od njih. EuropeEstera vodeći je globalni pružatelj fiducijarnih i administrativnih usluga. Osnovana više od 40 godina, Estera ulaganja pružaju korporativne usluge, fondove, povjerenje i računovodstvene usluge klijentima širom svijeta. Ima 550 visoko kvalificiranih stručnjaka u 11 jurisdikcija: Bermudi, Britanski Djevičanski otoci, Kajmanski otoci, Guernsey, Hong Kong, Otok Man, Jersey, Luksemburg, Malta, Mauricijus i Velika Britanija. Estera ulaganja omogućuju suradnju s klijentima i njihovim savjetnicima kako bi pružila pametna, promišljena i ponajviše praktična rješenja, bilo na jednom mjestu ili u više jurisdikcija. Regulatorne informacije mogu se naći na estera. com.

Estera ulaganja i kako doći do njih

Osnivanje tvrtke Estera ulaganja d. o. o. tvrtka je proizašla iz potrebe da podrži brojne građane u dobivanju kredita, bilo gotovinskih ili stambenih. Naša pomoć u dobivanju stambenih kredita (za kupnju ili adaptaciju) uključuje dobro poznavanje dokumentacije koja se odnosi na kupnju i prodaju nekretnina (postoji mnogo razloga kada se kaže “Ako je banka provjerila imovinu, ona mora biti besplatna i oslobođena tereta”). kao cjelokupni postupak u vezi s prodajom ili kupnjom nekretnine. Više puta su nam klijenti koji su se prije kupnje raspitivali o kreditnoj sposobnosti postavljali pitanja (što trebam učiniti ako kupujem na kredit? ), Pitaju preporuku za kupnju (vrijedi li kupiti? , ispunjava li dokumentacija uvjete zajma? ) Ili prodaja (Koja je tržišna cijena? Kako očistiti terete ili ograničenja na vlasničkim listovima? ). To neizbježno dovodi do zaključka da ima smisla nuditi naše usluge na tržištu nekretnina jer su naši interesi kompatibilni i cijeli postupak kupnje i prodaje često je povezan s zajmom. Našu uslugu možemo ponuditi po cijeloj Hrvatskoj.
Sjedište tvrtke Estera ulaganja je u Zagrebu, Nemčićeva ulica 10, dok su podružnice u Varaždinu, Kukuljevićevoj ulici 17 i Osijeku, Zrinjevac 10a. Aktivno tražimo prostorije za ured u Zadru, što bi bilo dovoljno za prvu fazu našeg rada i razvoj naše agencije. Nadamo se da ćete prepoznati naše oduševljenje i kvalifikacije za usluge koje nudimo te da ćemo cilj postići uzajamnom suradnjom.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (513 ocjena)