Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Estera Osijek

Ako razmišljate o kupnji nekretnine Estera Osijek je najbolje rješenje za vas!

Ako živite u predivnom hrvatskom gradu na Dravi i razmišljate o kupnji nekretnine, vjerojatno ne znate od kuda početi. Osijek, jedan od četiri hrvatska grada po veličini nudi različite načine na koje možete kupiti nekretninu: preko oglasa, na kredit ili putem raznih agencija za kupnju nekretnine. Kao i velika večina građana, dobra je vjerojatnost da nemate novac da kupite nekretninu odjednom, stoga ćete vjerojatno trebati ugovoriti ugovor o kreditu. Riječ je o kompleksnim pravnim ugovorima o kojim amožda ne znate sve i strah vas je hoće li vaša pravna i financijska pozicija biti zaštićena. Upravo kako bi se to postiglo, Estera Osijek pomaže brojnim građanima prilikom ishođenja stambenih kredita. Estera Osijek, tj. Estera ulaganja d. o. o. ima bogatu povijest bavljenja djelatnosti posrednika u ugovaranju kredita. Pojmove poput procjene kreditne sposobnosti, kamatne stope, anutiteta, roka otplate, sredstva osiguranja tražbine itd. vam profesionalci koji rade za Esteru mogu lako objasniti, stoga svakako razmotrite tu opciju

Kako vam Estera Osijek može pomoći?

Kao što smo rekli, Estera Osijek je firma koja nudi brojne usluge građanima kada je riječ o stvarnim pravima ne nekretninama, sklapanju ugovora o kreditu te za brojne druge situacije. Svakako razmotrite opciju da Estera Osijek bude vaš partner prilikom obavljanja takvih pravnh radnji. Osim što će vam ljudi iz Estere objasnit što je vaša kreditna sposobnost ( što utječe na dobar kreditni rejting, zašto je bankama bitna, kako da vam bude što bolja) tako imaju i razna pitanja za pomoći pri kupnji (npr. isplati li se uzimat kredit za određenu kupovinu) ili pak pomoć pri prodaji (koja je trenutna tržišna vrijednost objekta prodaje, u slučaju nekretnine, kako maknuti zabilježbu tereta iz zemljišnih knjiga). Iako je sjedište Estere u Zagrebu, oni svoje usluge nude duž cijele Hrvatske pa tako i u Osijeku. Dapače, Estera ima svoj ured u Osijeku na adresi: Zrinjevac 10a. Ako vam se sve što ste pročitali svidjelo, svakako ih posjetite!

Estera Osijek ima korisniku prilagođena rješenja.

Za osobe koje su u potrazi za adekvatnim kreditnim ili kupoprodajnim rješenjima, Estera Osijek pruža najbolje usluge koje uključuju čitav niz pogodnosti. Njihova prednost je pristup korisniku na način da se uvažavaju njegove potrebe i želje, te da svoju ponudi prilagode i specificiraju potrebama korisnika. Trenutna ponuda kredita na tržištu nudi pregršt opcija. Isto tako, tržište nekretina je preplavljeno ponudama, cijene nekretnina nisu nikada bile veće i teško se snaći u svemu tome. Upravo zato, Estera Osijek ima rješenja putem procesa koji vas može usmjeriti prema odabiru, za vas najpovoljnijih, rješenja. Kada je npr. riječ o kreditnom rejtingu, Estera vam može pomoći pri skupljanju dokumentacije i razumjevanju kako poboljšati svoj kreditni rejting. Mogu vam objasniti kako biti financijski pametniji u svojim odlukama i ne raditi greške koje ste možda radili prije. Stoga, ako živite na području Osjeka, svakako razmatrajte opciju Estere ako u skorašnje vrijeme planirate uzeti neki redit ili pak kupiti ili prodati nekretninu!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (686 ocjena)