Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Esif zajmovi

Što su ESIF zajmovi?

Ukoliko imate poslovni subjekt, utoliko bi vas moglo zanimati što su ESIF zajmovi. Pritok novčanog kapitala je nešto što svakom poslovnom subjektu kronično treba, stoga treba koristiti sve raspoložive opcije kako isti steči. Jedna od takvih opcija svakako su ESIF zajmovi. Na vašu sreću kao poslovnog subjekta, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo inovacije i investicije je zajedno s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisala 2016. godine sporazum o financiranju s Europskom unijom. Upravo je taj sporazum pravni temelj putem kojeg možete dobiti željeni financijski instrument. Esif zajam dakle nije ništa drugo nego oblik kredita kojega možete dobiti ako kao poslovni subjekt zadovoljite određene uvjete, a dobit ćete ga po puno pogodnijim uvjetima od onih kakvi su na tržištu zajmova i kredita. Pod povoljnijim uvjetima ponajviše se misli na znatno nižu kamatnu stopu. Imajte na umu da spomenuti iznos niste “dobili” već vam je pozajmljen, dakle imat ćete obvezu vraćanja tog iznosa.

Pod kojim uvjetima se nude ESIF zajmovi?

Ciljana skupina za koju su ESIF zajmovi namjenjeni su mikro, mali i srednji gospodarski subjekti. Ako ste fizička osoba koja nema registrirani poslovni subjet, prije podnošenja zahtjeva za dobivanje ESIF zajmova, svakako ćete morati najprije registrirati gospodarski subjekt (tj. kako se još popularno kaže, otvoriti firmu dakle upisati ju u sudski registar). Ukoliko ste prvi uvjet zadovoljiti, utoliko možemo nastaviti s drugim uvjetom, a to je onaj koji vas vjerojatno najviše zanima: iznos za koji se ESIF zajmovi mogu dobiti. Iznos je od 25. 000, 01 EUR do 50. 000, 00 EUR. Drugo najvažnije pitanje koje bi vas trebalo zanimati gotovo jednako kao i iznos zajma jest kamatna stopa. Na vašu sreću, kamatna stopa iznosi 0. 1 do 0. 5 %. Poček zajma je do 18 mjeseci ukoliko je rok otplate dulji od 2 godine, a rok otplate može bit ugovoren do maksimalih 10 godina uključujući i vrijeme počeka. Ako vas sve navedeno privlači te ispunjavate spomenute kriterije, prijavite se za ESIF zajmove ćim se otvori prilika!

Na što treba paziti kad se uzimaju ESIF zajmovi?

Kao i svaki ugovor o zajmu, tako i onaj koji je pod kotrolom i subvencijom Europske Unije također dolazi s određenim posebnostima o kojima svaki korisnik kredita treba voditi računa. Naime, kao i druge vrste zajmova, tako i ESIF zajmovi podrazumjevaju da korisnik zajma ponudi određeni instrument osiguranja kako bi se zajmodavac mogao osigirati da će spomenuti iznos moći naplatiti. Esif zajmovi zahtjevaju da ukoliko ih želite dobiti, utoliko morate ponuditi zadužnicu kao instrument osiguranja, te druge instrumente osiguranja također ako se pokaže potreba. Zadužnica je za dužnica dosta tegotan instrument osiguranja s obzirom na to da se radi o vjerodostojnoj ispravi na temelju koje se ovrhovoditelj može direktno naplatiti bez prethodnog provođenja sudskog postupka. Stoga svakako vodite računa da ste kreditno sposobni, tj. da ćete moći otplaćivati zajam kroz ugovoreno vrijeme. Ono na što također treba paziti jest da koristite zajam za ugovorenu namjenu. To svakako neće biti vaše osobne potrebe, već potrebe vašeg poduzeća. O detaljima namjene ove vrste kredita svakako preporučujemo da se dobro informirate!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (628 ocjena)