Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ESIF zajam

ESIF zajam – zajmovi za poduzetnike

Znamo kako je svaki početak težak, pogotovo kada se radi o osnivanju poduzeća. Mnogim poduzetnicima početnicima stvara najveći problem financije koje su im potrebne kako bi uspješno pokrenuli svoj posao. Rijetko koji mladi poduzetnik koji je tek u začetku ima dovoljno sredstava kako bi pokrio sve troškove prilikom  pokretanja obrta ili poduzeća, te najčešće moraju uzeti neku vrstu zajma ili kredita. ESIF zajam je savršeno rješenje za sve postojeće poduzetnike te i početnike kojima je potrebno dodatnih sredstava kako bi sanirali sve poslovne troškove kao što u najam poslovnog prostora, kupovina novih uređaja ili plaćanje režija.

ESIF zajam – idealno za poduzetnike početnike

ESIF zajam je investicijski zajam koji se izdaju poduzetnicima koji su tek u nastajanju, početnim i aktivnim poduzetnicima kojima je potrebno dodatnih sredstava kako bi pokrili sve troškove vezane uz njihovo poslovanje. ESIF zajmovi su dostupni za mikro, male i srednje gospodarske subjekte te za fizičke osobe koji imaju u planu pokrenuti svoj vlastiti posao. Ukoliko se fizičkoj osobi odobri zajam onda je potrebno registrirati gospodarski subjekt kako bi mu se mogao isplatiti zajam te mogao krenuti koristiti sredstava.

ESIF zajam – za mikro, mala i srednja poduzeća

ESIF zajam dolazi u dvije varijante, u obliku mikro zajma i malog zajma. Mikro zajmovi su dostupni za sve mikro i mala poduzeća koji se izdaju na manje iznose i kraće vremenske rokove otplate. Mali zajmovi su dostupni za mikro, male te srednje gospodarske subjekte kojima je potreban veći iznos, a vremenski rok otplate moguć je i do 10 godina. Dodatna sredstava od ESIF zajmova se mogu koristiti za financiranje osnovna sredstava bilo ona materijalna ili nematerijalna, te za obrtna sredstava do  30% iznosa samoga zajma. Svoj zajam možete ugovoriti online preko njihove web stranice, gdje trebate ispuniti njihovu prijavnicu i dostaviti svu potrebnu dokumentaciju. Proces prijave je vrlo jednostavna, a u najkraćem mogućem roku ćete dobiti povratne informacije vezane uz odobrenje zajma.

ESIF zajam – za sve poslovne troškove

ESIF zajam se mogu ugovoriti svi vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća u svrhu plaćanja svih poslovnih troškova koji su nužni za daljnje uspješno poslovanje. ESIF zajmove se mogu upotrebljavati za financiranje kupovinu novog poslovnog prostora ili za najam jednoga, nabavku sirovine, zaliha, repromaterijala, kupovina novih uređaja, otplaćivanje plaće svojim zaposlenicima te plaćanje režija. ESIF zajmovi su idealna solucija za sve poduzetnike u nastajanju koji trenutno nemaju dovoljno sredstava kako bi pokrili sve troškove otvorenja svoga poduzeća. Ujedno, ESIF zajmove mogu koristiti i već postojeći poduzetnici koji bi rado htjeli proširiti svoje poslovanje ili ga poboljšati.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (591 ocjena)