Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na osobnu

Brzi zajam na osobnu, osobna kao potrebna dokumentacija

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali je istinito. Brzi zajam na osobnu zahtjeva samo osobnu iskaznicu kao jedinu dokumentaciju s vaše strane kao i preslika tekućeg računa kako bi ste mogli ostvariti zajam u iznosu koji vas zanima. Iako ovo zvuči nevjerojatno, većina online zajmova se dobiva uz osobnu i broj tekućeg računa kao jedina potrebna dokumentacija. Ovakva vrsta zajma se može opisati kao mali nenamjenski kratkoročni kredit. Budite spremni da će vas možda zajmodavac pitati za što će vam točno brzi zajam na osobnu, ali ne u svrhu odobrenja nego da vam se da preporučiti najbolja ponuda. Da li svi online zajmodavci nude kratkoročne zajmove/kredite? Odgovor je da. Kratkoročna otplata znači da vraćate kredit s minimalnim troškovima. Različiti zajmodavci imaju različita pravila kada je u pitanju odobravanje zajma, tako da ponekad uz osobnu iskaznicu i presliku tekućeg računa možda ćete kao dokumentaciju morati priložiti i dokaz kako imate mjesečni prihod s kojim možete vratiti zatraženi zajam.

Brzi zajam na osobnu, kako se prijaviti

Prijavljujete se na web stranici zajmodavca i sve se odvija online. Proces za zajmove inače izgleda tako da ispunjavate zahtjev za zajam s određenim iznosom i rokom otplate, zatim ispunjavate obrazac s osobnim podacima i prilažete dokumentaciju. Kako je ovdje u pitanju brzi zajam na osobnu, samo se ispunjava zahtjev i uz osobnu prilažete još presliku tekućeg računa i po potrebi će vam zajmodavac reći što želi na uvid. Prijavu za brzi zajam na osobnu je jednako jednostavan proces poput prijave za bilo koji drugi online zajam. Budite spremni da će vas zajmodavac sigurno tražiti dokaz da zarađujete mjesečno dovoljno kako bi ste mogli pokriti troškove vračanja zajma tj. Njegovu otplatu u dogovorenom vremenu. Prilikom otplate zajma morate imati na pameti kako otplaćujete i kamate prikupljene tijekom razdoblja otplate, iako su one svedene na minimalnu otplatu radi kratkoročnog zajma. Kao i kod banaka, bilo bi poželjno da prilikom potražnje brzog zajma provjerite razne kreditne kuće i njihove ponude radi boljih kamatnih stopa i najnižih naknada.

Brzi zajam na osobnu, najpopularnija ponuda zajma

Posljednjih godina potražnja za brzim novcem je porasla radi sve skupljeg načina života i nažalost radi nezaposlenosti kao i malih plaća. Kreditne kuće bilježe porast od gotovo 2. 000 zajmova na mjesečnoj bazi, a brzi zajam na osobnu je među najtraženijim oblikom zajma. Zajam na osobnu je alternativa kada je u pitanju dolazak do brzog novca. Ono što smo naglasili, brzi zajam na osobnu podrazumijeva manji novčani iznos i kraći rok otplate i upravo zato je minimalna papirologija tražena. Cijeli postupak se odvija online putem web stranice zajmodavca. Navedeni zajam najviše traže građani koji žele što prije pokriti neke određene troškove koji su nastali prilikom neočekivanih situacija. Navedeni zajam se nakon zahtjeva usmjerava na obradu i zatim odobrenje, a cijeli proces traje svega par minuta. Iako na financijskom tržištu postoji ogroman broj zajmova i kredita kao i pozajmica, nisu sve prilagođene potrebama građana koji su u krizi. Mnoge banke a i određene financijske institucije imaju određena stroga pravila koja mnogim građanima ne dozvoljava novac onda kada je njima najpotrebniji. Upravo iz takvih razloga su nastale mnoge brze pozajmice koje nude rješenje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (518 ocjena)