Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:27
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti i pozajmice

Brzi krediti i pozajmice kao rješenje financijskih poteškoća

Poznato je da novac pokreće svijet i da gotovo sve ima svoju cijenu. Stabilan posao na neodređeno sa sigurnom plaćom koja se uredno isplaćuje zvuči kao dobra i sigurna situacija u životu, no na žalost stvari se preko noći mogu promijeniti, posebice u današnje vrijeme. Pogođenost trenutnom pandemijom mnogima je smanjila plaće, nekima se plaće neredovito isplaćuju, dok su neki na žalost iz tog razloga ostali i bez posla. Takva situacija svakome teško pada, posebice kada treba pokriti troškove života koji se na žalost ne mogu odgoditi. Iako je takva situacija nezavidna, nije i neriješiva, posebice kada se koriste brzi krediti i pozajmice kada zagusti. Ukoliko dođe do situacije kada novca manjka, nemojte padati u beznađe jer uz provjerene kreditne agencije se lako dobivaju brzi krediti i pozajmice pomoću kojih su mnogi rješili svoje privremene financijske poteškoće jer im je upravo taj novac bio financijska potpora koja im je u tom trenutku bila potrebna.

Brzi krediti i pozajmice u bankama

Manjak ili nedostatak novca za svakodnevni život nelagodan je osjećaj koji kod mnogih izaziva dodatne neugodne osjećaje. O financijskim poteškoćama nerado se priča, pa tako mnogi ne traže obitelj i prijatelje za pomoć već se okreću bankama i drugim financijskim institucijama kako bi riješili svoje probleme. Mnoge banke se reklamiraju kao mjesta gdje se mogu ostvariti brzi krediti i pozajmice, no tek rijetke zapravo kažu da je taj proces i nije tako brz, već je potreban višestruki dolazak u poslovnicu te donošenje silnih papira preko kojih će provjeriti ne samo Vas, već i Vašeg poslodavca te mnoge druge stvari. Ponekad, unatoč donošenju svih potrebnih dokumenata i papira, brzi krediti i pozajmice u bankama budu odbijeni što može biti vrlo frustrirajuća situacija. U takvim slučajevima se ljudi vrlo često okreću ovlaštenim kreditnim agencijama za koje smatraju da će im pomoći sa zajmom pomoću kojeg će riješiti svoje financijske poteškoće te se osoviti ponovno na noge.

Brzi krediti i pozajmice putem interneta

Brzi krediti i pozajmice lako se i brzo mogu ostvariti putem interneta. Ukoliko se odlučite za takvu opciju, ponajprije se dobro raspitajte o tome koje su kreditne agencije sigurne i provjerene kako bi bili sigurni da nećete biti prevareni. Kako bi se ostvarili brzi krediti i pozajmice putem provjerenih kreditnih agencija potrebno je ispuniti online prijavu koja se nalazi na internet stranici, kopiju osobne iskaznice te broj tekućeg računa na koji će željeni iznost biti uplaćen. Iznos pozajmice određujete sami, kao i broj rata i vremenski rok u kojem isti želite otplatiti. Brzi zajmovi se, osim putem interneta, mogu zatražiti čak i putem SMS poruka, no za razliku od on-line zajmova, ovakvi zajmovi imaju više uvjeta kao što su bivanje korisnikom u određenoj banci te su koristili njene kredite ili zajmove koji su u međuvremenu u potpunosti otplaćeni. Koju god opciju odabrali, ukoliko ispunjavate uvjete, Vaše financijsko stanje poboljšat će se unutar 24 sata.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (607 ocjena)