Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brza lova

Brza lova refinanciranjem dugova

Ako ste opterećeni dugom studentskog zajma, hipotekarnim dugom ili bilo kojim drugim zajmovima gdje vam se čini da je kamata visoka, jeste li ikad razmišljali o refinanciranju? Refinanciranje zajmova uglavnom znači da zajmodavac otplaćuje vaše postojeće zajmove i stvara novi, pojedinačni zajam koji će se vratiti po (idealno) nižoj kamatnoj stopi. Mnogi se odlučuju za refinanciranje jer objedinjuje vaše mjesečne isplate zajma, ali ne zaboravite da ova strategija s vremenom može dovesti do velike uštede. I upamtite, ne dodajete novi dug kada refinancirate; jednostavno premještate svoje zajmove na nove kreditne proizvode s boljim uvjetima. Kamatne stope su i sada izuzetno niske, što znači da danas možete refinancirati i smanjiti uplate u godinama koje dolaze. Osim toga, novac prikupljen od refinanciranja zapravo je samo brza lova koju možete potrošiti negdje drugdje u svom proračunu. Koliko možete uštedjeti? Zamislite na trenutak da imate 30-godišnji zajam za kuću za 250. 000 američkih dolara i da vam je kamata 4, 5% APR. U tom biste slučaju mjesečno plaćali 1. 267 američkih dolara glavnice i kamate na zajam u ukupnom trošku 456. 017 američkih dolara. Međutim, isti zajam s 3, 5% APR-a koštao bi vas samo 1123 $ mjesečno i 404. 140 $ glavnice i kamata tijekom tog vremena. To znači da će vam jedan postotni poen od zajma pomoći da postignete uštedu od preko 50 000 $. Potpuno isto pravilo odnosi se na studentske zajmove i druge dugove koje imate, zbog čega biste trebali poduzeti korake za refinanciranje po nižoj stopi ako možete kako bi vam “kapnula” brza lova.

Brza lova lakim poslovima

Brza lova nadohvat ruke vam je putem mrežnih anketa. Internetske web stranice poput Survey Junkie platit će vam vaše mišljenje i lako možete zaraditi do 45 dolara na sat. Prosječna anketa platit će se između 0, 50 i 1 $, a svakodnevno su dostupna nova istraživanja. Anketni junkie nam je najdraži, ali postoje i mnoge druge mogućnosti. Pregledali smo mnoga web mjesta temeljena na anketama, a veze do recenzija možete pronaći u nastavku. Ako ispunjavate uvjete, na određenim web mjestima možete pristupiti anketama koje plaćaju više od 5 $. Za mnoga istraživanja potrebno je manje od 5 minuta. Budite plaćeni za za kupnju, tu vam se krije brza lova. Ako kupujete putem interneta, mogli biste početi zarađivati ​​nešto zauzvrat. Srećom, uobičajeno je da web mjesta s povratom gotovine uplaćuju bonus za registraciju novim korisnicima povrh gotovine koju možete zaraditi za korištenje portala svaki put kad nešto kupite putem interneta. Taksiji su skupi i ljudi (ne samo milenijalci) prihvaćaju kao jeftinija alternativa vozite aplikacije za dijeljenje poput Ubera i Lyfta. Pa zašto ne odvesti ljude u slobodno vrijeme? To je vrlo jednostavan način da zaradite brzih 100 dolara – i vjerojatno puno više. Morat ćete proći provjeru prošlosti i imati valjanu vozačku dozvolu i osiguranje automobila. Proces se razlikuje od tvrtke do tvrtke, ali uglavnom je bezbolan i vrijedan je prolaska ako je cilj raditi za sebe.

Brza lova preko banke

Mnoge banke toliko su željne vašeg poslovanja da nude bonuse samo za otvaranje računa kod njih. Na primjer, u SAD-u Chase je popularan jer nudi izdašne novčane bonuse na svom Chase Total Checking® računu. Da biste dobili bonus, morate postaviti izravni polog. Osim toga, dobro je krenuti. Prijavite se za nagradnu kreditnu karticu sa slatkim bonusom i to je vaša brza lova. Neke kartice nude “bonus” od 100 ili više dolara ako uspijete ispuniti zahtjev za minimalnom potrošnjom u prva tri mjeseca. Sve dok svaki mjesec uplatite svoj saldo u potpunosti, ovo je uistinu besplatan novac! Povratite naknade za banke i kreditne kartice. Upravljanje financijama može biti teško. Recoup olakšava povraćaj naknada za banke i kreditne kartice, upravlja pretplatama, smanjuje račune i ostaje u toku s financijskim životom. Nadoknada sigurno pronalazi vaše skrivene bankovne naknade i podnosi zahtjeve u vaše ime. Naknade koje možete dobiti mogu uključivati ​​naknade za prekoračenje računa, naknade za bankomat, mjesečne naknade za održavanje računa i još mnogo toga. Nema članarine za prijavu i možete je otkazati bilo kada te tako vam dolazi brza lova.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (564 ocjena)