Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste



PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja i što se smatra primanjem

Ako imate posao s fiksnom godišnjom plaćom, prijavljivanje prihoda na zahtjevima za kreditne kartice je jednostavno. No, za milijune učenika, roditelja koji ostaju kod kuće, radnika na satnici i slobodnjaka, izvještavanje o godišnjem prihodu mnogo je složenije. Želite reći istinu, ali aplikacije rijetko daju do znanja kako biste trebali izračunati takav broj. Što pošteni potrošač treba učiniti ako ga zanimaju krediti na ostatak primanja? Prije Zakona o kreditnim karticama iz 2009. godine, činilo se kao da svi s pulsom mogu dobiti veliku kreditnu liniju. Danas to više nije slučaj. Zakon o karticama zahtijeva da zajmodavci odobravaju kredit samo ako vjeruju da ga zajmoprimac može vratiti. Prihod koji prijavite na prijavi za kreditnu karticu jedan je od načina da vjerovnici odluče koliko vam kredita trebaju odobriti, ako ga imaju. Za one starije od 18 godina koje privlače krediti na ostatak primanja. Prema izmjeni i dopuni Zakona o karticama, zajmoprimci stariji od 21 godine mogu navesti bilo koji prihod kojem „razumno očekuju pristup“. Ova široka definicija uključuje: osobni dohodak, prihod od supružnika ili partnera, naknade i nasljedstva, raspodjela skrbničkog fonda, stipendije i potpore, raspodjela mirovinskog fonda i prihodi od socijalnog osiguranja.

Krediti na ostatak primanja i što nisu primanja

Ono što se ne računa kao prihod kada su u pitanju krediti na ostatak primanja. Nije dobra ideja posuđivati ​​novac, uključujući studentske, kao prihod. Iako protiv njega ne postoji poseban zakon, takvo bi izvješćivanje bilo protivno duhu i namjeri klauzule “sposobnost plaćanja” u Zakonu o kartama i moglo bi naštetiti vašim financijama. To je dug, nije prihod. Misli se da je to stvarno loša ideja, koja graniči s apsurdom. Kada krediti na ostatak primanja dospijevaju, vraćanje stanja na karticama moglo bi se pokazati teškim. Procjena vašeg godišnjeg dohotka u dobroj vjeri i kratka objava potpuno je razumljiva. Izmišljanje dohotka od samostalne djelatnosti, grubo napuhavanje vašeg stvarnog dohotka ili navođenje nepostojećeg poslodavca, sasvim je druga stvar. Ako vjerovnik na sudu može dokazati da ste počinili prijevaru prijavljujući se za određenu karticu, to bi moglo učiniti da taj dug ne bude moguće izvršiti u stečajnom postupku. U vrlo rijetkim prilikama ljudi su također osuđivani za prijevaru jer su lagali o svom prihodu na zahtjevima za kreditne kartice, što je rezultiralo velikim novčanim kaznama i zatvorskom kaznom. Ali ako ste svoj prihod prijavili najbolje što znate, ne brinite zbog ovoga. Dokazivanje prijevare nije lako, a potrošač koji istinito navede mjesečni prihod koji se dogodi neredovit neće se približiti gubitku takve tužbe.

Krediti na ostatak primanja i kako netko može provjeriti vaša primanja

Većina izdavatelja kartica prilikom izdavanja kartice koristi prihode koji potrošač navodi. No, u nekim vam slučajevima vjerovnik može zatražiti da potvrdite svoj prihod ili upotrijebite algoritam za modeliranje dohotka kako biste procijenili svoju zaradu. Algoritmi za modeliranje prihoda, koje izrađuju kreditni zavodi, procjenjuju vaš prihod na temelju podataka o vašem kreditnom izvješću i prema kojima se slažu krediti na ostatak primanja. Vjerovnici ih obično koriste za dvostruku provjeru navedenih prihoda ili utvrđivanje povećanja kreditne linije na postojećim računima. Za tvrtke s kreditnim karticama ove su procjene jednostavan način za brzu procjenu financijskog stanja dužnika, bez zahtjeva za pristup poreznim dokumentima i drugim provjerama. Financijski pregled kada su u pitanju krediti na ostatak primanja je slijedeći. Ako u kratkom vremenu trošite puno ili se prijavite za nekoliko kartica, neki će vjerovnici pokrenuti takozvani financijski pregled kako bi provjerili vaš prihod. Takvi pregledi vjerovatno su skupi za vjerovnike i obično su rijetki. Tijekom takvog pregleda od vas će se zatražiti da dostavite porezne prijave i druge dokumente kako biste potvrdili svoj prihod. Ako ne možete pružiti dokaz o prijavljenom prihodu, vjerovnik vam može smanjiti kreditna ograničenja ili zatvoriti račune.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (628 ocjena)