Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

365 pozajmice

365 Pozajmice, što su pozajmice

Što su pozajmice koje se reklamiraju po internetu poput 365 pozajmice, brze pozajmice, pozajmice na ruke i sl. Pozajmice su prvenstveno odgovor na pitanje i potrebu za brzim novcem kada vam je hitno. Pravila definicija pozajmice je da je ona određena svota novaca koju vama nudi zajmodavac pod određenim uvjetima. Radi se ugovor o pozajmici gdje se zajmodavac obavezuje zajmoprimcu isplatiti tj. Predati određenu svotu novaca ili zamjenu određenih dobara koja su istaknuta u ugovoru. Pozajmice su se godinama dosta razvile, tako da ih je danas moguće dobiti vrlo lako i bez odlaska u banku. Mnogi od nas su se okrenuli online, internet pozajmicama upravo radi njihove jednostavnosti i pristupačnosti svima. Svi mi želimo doći u potrebi za novcem do novaca na brz i jednostavan način s minimalnom papirologijom, i iz takve potrebe razvilo se cijelo online tržište fokusirano na financije. Brze pozajmice, 365 pozajmice, brzi zajmovi, brzi krediti, sve je odjednom postalo dostupnije na internetu.

365 pozajmice, internet pozajmice

Online pozajmice ili internet pozajmice su pozajmnice koje se ostvaruju putem interneta uz minimalnu papirologiju i vrijeme čekanja na isplatu tražene svote novaca. Brzi zajam, brza pozajmica inline, 365 pozajmice, hitno zajam, sve su to primjeri raznih internet stranica specijaliziranih za pozajmice, zajmove i kredite koje nude brzi novac. U suštini nema razlika između online pozajmica, većina zajmodavaca nudi iznos do maksimalno 4000 EUR s dogovorenim rokom otplate, iako je filozofija online pozajmica da što je manja pozajmica to je manji rok otplate za vas. Kako pristupiti zahtjevu za online pozajmice? Prvo je važno da nađete odgovarajućeg zajmodavca, to možete preko specijaliziranih web stranica koje samo traže vašu registraciju i pomoću upisa vaše ponude vam pronalazi odgovarajućeg zajmodavca. Kada pronađete zajmodavca onda slijedite upute vezano za popunjavanje zahtjeva, to su najčešće osnovne informacije poput broja mobitela, mail adresa, ime i prezime, broj tekućeg računa. Nakon toga dobivate povratne informacije u roku 15-ak minuta o vašoj pozajmici i isplati. Bilo da se radi o 365 pozajmice, hitnoj pozajmici ili nekoj drugoj vrsti pozajmice, proces traženja pozajmice je svugdje isti.

365 pozajmice, popularna pozajmica

365 pozajmice osobito privlače pažnju u svijetu online pozajmica, zašto? 365 pozajmice su dostupne za vas u bilo kojem trenutku i to 365 dana u godini. Mnoge online druge pozajmice su često dostupne u određenim danima i ponekad određenim satima, no s 365 pozajmicama tog problema više nema. Kao i kod drugih oblika i ponuda online pozajmica, 365 pozajmica je također brza i traži samo par minuta kako bi ste popunili zahtjev vezan za pozajmicu. Za svaku nejasnu stavku na raspolaganju vam stoje agenti koji će vam vrlo rado pomoći u potražnji odgovora na vaše pitanje ili više njih. Usluga online pozajmica je maksimalno pojednostavljena kako bi klijenti mogli što brže doći do novca a što manje vremena potrošiti na popunjavanje papirologije. Jednostavan zahtjev, minimalna dokumentacija i brza isplata, zvuči savršeno. Da li ovakav oblik pozajmica ima mana? Naravno, rok otplate je najveća mana, a on je u što kraćem roku, tj. Ovisi o veličini vaše pozajmice, no i to možete dogovoriti sa zajmodavcem.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (522 ocjena)