Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam ponuda

Zajam ponuda i definicija

U financijama, zajam je posudba novca od strane jednog ili više pojedinaca, organizacija ili drugih subjekata drugim pojedincima, organizacijama itd. Primatelj (tj. Zajmoprimac) ima dug i obično je obvezan plaćati kamate na taj dug dok otplaćuje se kao i za povrat posuđene glavnice i ovisi o tome kakva je zajam ponuda. Dokument koji dokazuje dug (npr. Zadužnica) obično će, između ostalog, navesti glavnicu posuđenog novca, kamatnu stopu koju zajmodavac naplaćuje i datum otplate. Zajam podrazumijeva preraspodjelu predmetne imovine na određeno vrijeme između zajmodavca i zajmoprimca. Kamata daje poticaj zajmodavcu da se uključi i zajam ponuda. U legalnom zajmu, svaka od ovih obveza i ograničenja provodi se ugovorom, što također može zajmoprimca staviti pod dodatna ograničenja poznata kao zajmovi. Iako se ovaj članak usredotočuje na novčane zajmove, u praksi se može posuditi bilo koji materijalni predmet. Postupanje kao davatelj zajmova jedna je od glavnih aktivnosti financijskih institucija kao što su banke i banke s kreditnim karticama. Za druge institucije izdavanje ugovora o dugu, poput obveznica, tipičan je izvor financiranja.

Brzi zajam ponuda

Budite oprezni prema zajmodavcima koji vam ne provjeravaju kreditnu sposobnost kad vam ponude hitni zajam. Neki zajmovi na rate bez provjere kredita dijele karakteristike s uobičajenim zajmovima do dana plaćanja i zajmovima s automatskim naslovima, uključujući nebeske kamatne stope i dodatne naknade zbog kojih zajam ponuda postaje manje pristupačna nego što ste u početku mislili da će biti. Neki zajmodavci na mreži, poput Rise i OppLoans, nude zajmove u hitnim slučajevima i pozicionirani su kao jeftine alternative zajmovima do dnevnica. Međutim, njihove su stope i dalje visoke, a te biste zajmodavce trebali uzeti u obzir tek nakon što isključite druge opcije s nižim cijenama. Fund Capital Good je još jedan zajmodavac bez provjere kredita koji nudi niže stope, ali dostupan je u samo nekolicini država. Jeftinije alternative posuđivanju nisu uvijek brze ili prikladne, a ponekad zahtijevaju i promatranje zajam ponuda. Ali NerdWallet toplo preporučuje prvo iscrpljujuće alternative, čak i u hitnim slučajevima. Evo nekoliko mogućih alternativa hitnom zajmu. Zatražite pomoć od lokalnih neprofitnih, dobrotvornih organizacija. Istražite mogućnosti plaćanja medicinskih računa, poput plana plaćanja ili plana poteškoća na temelju prihoda. Zamolite svog poslodavca za hitni zajam ili predujam za plaću ili razmislite o upotrebi aplikacije poput Earnina. Ako vam je ugodno, zamolite obitelj i prijatelje za zajam putem kreditnih krugova ili ugovora o zajmu.

Online zajam ponuda

Kao što sada već znate, online zajam ponuda već neko vrijeme postoji na tržištu novca. Na internetu možete pronaći dosta zajmodavaca koji vam nude ovakve zajmove. Bitno je provjeriti da li su registrirani za poslove pozajmljivanja novca. Online zajmove ugovarate preko web stranice zajmodavca, a potrebno je proći nekoliko koraka prije predavanja zahtjeva za pozajmicu. Prvo ćete se morati registrirati na web stranici zajmodavca. Dio registracije je i verifikacija osobnih dokumenata, koju ćete odraditi pomoću aplikacije za verifikaciju. Od dokumantacije pripremite osobnu iskaznicu, platnu listu i potvrdu poslodavca. Nakon registracije otvara vam se mogućnost predaje zahtjeva. Vaš ispunjen zahtjev obradit će agent i u najkraćem roku odgovoriti vam na mail o tome da li vam je odobrena zajam ponuda. U slučaju da je odobren, novci će vam biti isplaćeni idući radni dan. Novčana sredstva se isplačuju na vaš tekući račun. Iznosi zajmova idu i do 4000 EUR, sa rokom otplate do 18 mjeseci.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (587 ocjena)