Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka krediti kalkulator

Zagrebačka banka krediti kalkulator ponuda

Kao što smo već naveli krediti mogu se realizirati u mnogobrojnim poslovnicama i online. Procedura oko ugovaranje kredita doista je jednostavna i potrebna dokumentacija svedena je na minimum. Treba naglasiti i brzinu kojom će bankar procijeniti vašu kreditnu sposobnost. Također ako ste kreditno sposobni za željeni kredit, novac se isplaćuje u roku 2-3 radna dana. Dakle čak i ako vam je hitno potreban novac, banka će vam omogućiti da bezbolno riješite svoj financijski problem. Za realizaciju krediti potrebno je donijeti osobnu iskaznicu, OIB broj, platnu listu i ispunjenu i ovjerenu potvrdu od poslodavca. Naravno, ako ste student ili umirovljenik potrebna dokumentacija je ponešto drugačija. Manje ćete dokumentacije trebati donijeti, ali su i iznosi kredita za studente i umirovljenike manji. Što se tiče online realizacije kredita, potrebno se registrirati na web stranici Zagrebačke banke. Nakon završene registracije, pojavit će vam se opcija ispunjavanja i predaje zahtjeva za kredit. Također na web stranici imate i Zagrebačka banka krediti kalkulator, koji će precizno izračunati i prikazati vam otplatni plan. Na web stranici imate i cijelodnevnu online podršku za sva vaša pitanja. Kada u Zagrebačka banka krediti kalkulator unesete potrebne podatke izbaciti će vam sve što trebate znati.

Pomoću Zagrebačka banka krediti kalkulator izračunajte svoj kredit

Prvo u Zagrebačka banka krediti kalkulator unesite sve potrebne podatke i vaše željene stavke kredita prema kojima će se izračunati mogućnosti otplate. Možete odabrati i valutu te vrlo jednostavno i brzo izračunati ratu kredita i sve pripadajuće troškove.

Zagrebačka banka krediti kalkulator opis

Gotovinski zajam omogućuje raspolaganje gotovinom i jednostavno financiranje vaših potreba i želja. Nude zajmove u eurima s fiksnom kamatnom stopom od 5, 20% za sve gotovinske zajmove ugovorene sa osiguranjem otplate zajma za podmirivanje kreditnih obveza u slučaju nepredviđenih okolnosti. Njihova redovna ponuda omogućuje vam visoke iznose kredita bez instrumenata osiguranja. Prednostisu slijedeće: bez naknade za obradu zahtjeva, visoki iznosi zajma bez instrumenata osiguranja, brza i jednostavna realizacija. Upotrijebite m-zabu da nadgledate svoj plan otplate i broj preostalih rata. Fizička osoba (postojeći i novi klijent), rezident, koja ispunjava uvjete za kreditnu sposobnost koje je postavila Banka (neobavezno zajedničko zaduživanje). Zajmoprimac ne smije biti stariji od 72 godine na datum dospijeća posljednjeg anuiteta. Iznos pozajmice: od 1500 eura do 40000 eura, rok otplate od 13 do 120 mjeseci. Rok otplate ovisi o poslovnom odnosu klijenta s Bankom i procjeni njegovog kreditnog rizika. Bez naknade za obradu zahtjeva. Fiksna kamatna stopa od 5, 20% za kredite u eurima s osiguranjem otplate kredita. Fiksna kamatna stopa od 6, 85% za kredite u kunama. Fiksna kamatna stopa se ne mijenja tijekom otplate kredita, bez obzira na tržišne uvjete. Jednom kada ugovorite zajam s fiksnom kamatnom stopom, točno znate koliko ćete platiti. I sve to možete izračunati uz Zagrebačka banka krediti kalkulator. Interkalarne kamate su kamate koje se obračunavaju i obračunavaju na iznos odobrenog zajma od datuma odobravanja zajma do početka otplate zajma. Obično se izračunava prema stopi i metodi koja se koristi za redovne kamate. Na primjer: ako je zajam odobren 10. kolovoza, interkalarne kamate izračunavaju se od 10. kolovoza do 31. kolovoza. Od 1. rujna obračunavaju se redovne kamate, što vam može predložiti i Zagrebačka banka krediti kalkulator.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (610 ocjena)