Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti izračun

Zaba krediti izračun, potreba za kreditom

Zaba kreditni izračun, ili izračuni za kredit sa strane Zagrebačke banke pomaže mladima i starima kako bi dobili točan izračun vezan za kredit koji žele. Ovo je sjajna opcija koja se nudi kao bi u startu odmah znali koje su naše financijske mogućnosti. Kako izgleda online Zaba krediti izračun? Nakon što ste odabrali opciju kredita koji vam je potreban ili kojeg želite, prije samog opisa kredita stoji vam pod brojem 1 opcija „Recite nam svoje želje“. Želim gotovinu u iznosu od – i ovdje vi popunjavate iznos gotovine koje želite od kredita. Potreban iznos poslužit će mi za – pod osobne ciljeve. Kredit planiram otplatiti u roku od – odabirete koliko mjeseci. Zatim nakon popunjavanja stisnete prikaži opcije, i ispod vam Zaba krediti izračun izračunao primjerice vaš gotovinski kredit. Također vam je izbacio i kamatnu stopu, efektivnu kamatnu stopu, rok otplate, vođenje računa, premiju osiguranja, kamate, i ukupni iznos otplate. Ovaj način izračuna je jako dobar kako bi ste se prije odlaska u banku i potražnje kredita ugrubo informirali.

Zaba krediti izračun, odluka o kreditu

Naravno nisu svi krediti isti, zato postoji veći izbor kredita prilagođen za različite stvari i mogućnosti. Zaba krediti izračun je opcija koja je prisutna online nebitno o kojem je kreditu riječ. Čar Zaba krediti izračun je što se doslovno možete igrati dok vam se ne pokaže najbolja opcija za vas. Tri najglavnija kredita u Zagrebačkoj banci su; Gotovinski kredit, umirovljenički kredit i studentski kredit koji je čak među njihovim najpopularnijim kreditima. Nebitno o kojem je kreditu riječ, na stranici Zagrebačke banke uvijek stoji detaljan opis svakog kredita poput: opisa kredita, njegove pogodnosti, uvjeti i cijene, dokumenti koji su vam potrebni za dokazivanje kreditne sposobnosti, i obrasci koji vam trebaju za dizanje kredita. Ovako razrađena web stranica smanjila je gužve u Zagrebačkim bankama, jer sve navedeno je nešto što bi vam prije samo osobni bankar mogao reći. Danas, vi dolazite k vašem osobnom bankaru spremni uz eventualno par pitanja vezana za kredit koji vas zanima.

Zaba krediti izračun, najtraženiji kredit

Prije nego se fokusiramo na najtraženiji kredit u Zagrebačkoj banci, moramo naglasiti kako Zaba krediti izračun postoji i za kartice, samo se ne zove kreditni izračun nego kartični izračun. Ovakav moderan pristup je nešto što zasigurno drži Zagrebačku banku već godinama među top bankama u Hrvatskoj. Vratimo se na kredite i Zaba krediti izračun. Koji je najtraženiji kredit u Zagrebačkoj banci? Možda će vas odgovor šokirati, ali to je upravo studentski kredit. Mladi se s punim povjerenjem okreću Zagrebačkoj banci kada je u pitanju njihova budućnost, što je samo još jedna potvrda kako Zagrebačka banka svojim ponudama privlači sve više i više klijenata. Nakon studentskog kredita svakako je najpopularniji gotovinski kredit u eurima, a zatim umirovljenički kredit i ostali. Po navedenom možemo vidjeti da su korisnici Zagrebačke banke uglavnom mladi ljudi, pa ne čudi kako upravo radi njih banka teži modernizaciji u poslovanju. Ak želite napraviti ugrubo izračun vezan za vaše buduće financije i kredit. Web stranica Zagrebačke banke vam nudi tu opciju, za sve druge upite vezano za kredite i ostale ponude stručni tim Zagrebačke banke vam je dostupan u poslovnicama, preko telefona ili mail-a

         
Ocjena: 4.8 / 5 (618 ocjena)