Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prijavi se za kredit

Prijavi se za kredit i što to donosi

Svaka vrsta kredita služi određenoj svrsi za vaš cilj, bilo da se radi o kupnji kuće ili automobila ili vam omogućava da veliki trošak podijelite na mjesečne uplate kojima se više može upravljati. Prijavi se za kredit! Osobni zajam oblik je kredita koji vam može pomoći u velikoj kupnji ili konsolidaciji dugovanja s visokim kamatama. Budući da osobni zajmovi obično imaju niže kamatne stope od kreditnih kartica, mogu se koristiti za objedinjavanje više dugova na kreditnim karticama u jedno mjesečno plaćanje s nižim troškovima. Kredit može biti snažno financijsko sredstvo, ali uzimanje bilo koje vrste kredita ozbiljna je odgovornost. Prije nego što se odlučite za osobni zajam, važno je pažljivo razmotriti prednosti i nedostatke koji mogu utjecati na vašu jedinstvenu kreditnu sliku. Kada podnosite zahtjev za kredit, tražite posuditi određeni iznos novca od zajmodavca kao što je banka ili kreditna unija. Iako se hipotekarna sredstva moraju koristiti za plaćanje kuće, a vi biste dobili auto kredit za financiranje kupnje automobila, osobni zajam može se koristiti u razne svrhe. Možete zatražiti osobni kredit za pomoć u školovanju ili medicinskim troškovima, za kupnju glavnih predmeta kućanstva, poput nove peći ili uređaja, ili za konsolidaciju duga. Otplata osobnog kredita razlikuje se od vraćanja duga na kreditnoj kartici. Osobnim kreditom plaćate rate s fiksnim iznosom tijekom određenog vremenskog razdoblja dok se dug u potpunosti ne otplati. Zašto trebate poslušati savjet “prijavi se za kredit“.

Prijavi se za kredit i uprati savjete

Prije nego što poslušate savjet “prijavi se za kredit”, trebali biste znati neke uobičajene uvjete zajma, uključujući navedeno. Glavnica je iznos koji posudite. Primjerice, ako se prijavite za osobni kredit od 10. 000 američkih dolara, taj je iznos glavnica. Kad zajmodavac izračuna kamate koje će vam naplatiti, svoj izračun temelje na glavnici koju dugujete. Kako nastavljate otplaćivati ​​osobni zajam, iznos glavnice se smanjuje. Kada podignete osobni kredit, pristajete otplatiti dug s kamatama, što je u osnovi zajmodavčeva “naknada” za omogućavanje korištenja njihovog novca i vraćanja s vremenom. Platit ćete mjesečnu naknadu za kamate uz dio vaše uplate koji ide prema smanjenju glavnice. Kamate se obično izražavaju kao postotak. APR je skraćenica od “godišnja postotna stopa”. Kada uzimate bilo koju vrstu kredita, zajmodavac će obično naplaćivati ​​naknade za odobravanje kredita. APR uključuje i kamatnu stopu i naknade zajmodavca kako bi vam dao bolju sliku stvarnih troškova vašeg zajma. Usporedba APR-a dobar je način za usporedbu pristupačnosti i vrijednosti različitih osobnih kredita. Uvjet jesu broj mjeseci u kojima morate vratiti kredit. Kad zajmodavac odobri vaš zahtjev za osobnim kreditom, obavijestit će vas o kamatnoj stopi i roku koji nude. Mjesečna isplata, svaki mjesec tijekom roka dužni ćete mjesečno plaćati zajmodavca. Ova će uplata uključivati ​​novac za plaćanje glavnice iznosa koji dugujete, kao i dio ukupne kamate koju ćete dužiti tijekom trajanja kredita. Neosigurani kreditisu osobni zajmovi često su zajmovi bez osiguranja, što znači da za njih ne morate stavljati kolateral. Kod zajma za kuću ili auto, nekretnina koju kupujete služi kao zalog zajmodavcu. Osobni zajam obično je podržan samo dobrom kreditnom sposobnošću zajmoprimca ili davatelja kredita. Međutim, neki zajmodavci nude osigurane osobne zajmove koji će zahtijevati kolateral i mogu pružiti bolje stope od zajma bez osiguranja. Dobro razmislite nakon što vas netko savjetuje “prijavi se za kredit“.

Prijavi se za kredit, kako ispuniti prijavu

Prijavi se za kredit još danas! Kad god tražite zajmodavca za bilo koju vrstu kredita, morat ćete proći postupak prijave. Međutim, prije nego što predate zahtjev za osobni zajam, važno je pregledati svoje kreditno izvješće i svoju kreditnu ocjenu, tako da ćete razumjeti što bi zajmodavci mogli vidjeti kada povuku vaše kreditno izvješće i bodove. Imajte na umu da provjera vašeg vlastitog kreditnog izvješća nikad ne utječe na vaše kreditne rezultate, tako da možete provjeravati onoliko često koliko vam je potrebno. Prijavi se za kredit, nakon što pregledate kreditnu sposobnost i poduzmete sve potrebne korake na temelju onoga što vidite, možete se prijaviti za osobni zajam putem bilo koje financijske institucije, poput banke, kreditne unije ili zajmodavca na mreži. Svaki zajmodavac kojem se prijavite provjerit će vaše kreditno izvješće i rezultate. Zajmodavci će obično razmotriti vaše kreditne bodove prilikom pregledavanja vaše prijave, a viša ocjena obično vas kvalificira za bolje kamatne stope i uvjete zajma za sve zajmove koje tražite. Zajmodavac će također vjerojatno pogledati vaš omjer duga i prihoda (DTI), broj koji uspoređuje ukupan iznos koji svaki mjesec dugujete s ukupnim iznosom koji zaradite. Da biste pronašli svoj DTI, zbrojite svoj mjesečni dug (uključujući kreditne kartice, hipoteku, auto zajam, studentski zajam itd. ) I podijelite s ukupnim bruto mjesečnim prihodom (ono što zaradite prije oporezivanja, zadržavanja i troškova). Dobit ćete decimalni rezultat koji pretvorite u postotak da biste dobili svoj DTI. Zajmodavci vole vidjeti DTI ispod 36%, ali mnogi mogu dati zajmove zajmoprimcima s većim omjerima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (523 ocjena)