Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice isplata isti dan

Trebaju vam pozajmice s isplatom isti dan?

Snašla vas je situacija koja od vas iziskuje novac i to odmah. Pozajmice isti dan omogućit će vam isplatu do 4000 EUR direktno na vaš tekući račun. Svakome se barem jednom u životu dogodilo da fali novac, međutim u tim trenucima vrlo je teško naći nekoga tko vam može i želi pomoći. Mi svoje klijente ne odbijamo tako lako.

Životni troškovi ne biraju kada će se pojaviti. Mjesečni budžet ponekad može biti nedovoljan kako bi ste pokrili sve račune. Zato postoji usluga pozajmice isti dan koja se odobrava već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Bilo da su vam došli računi na naplatu, da vam se pokvario automobil, da imate rođendan ili godišnji odmor sa svojom obitelji, vikend s prijateljima … Možemo vam pomoći oko pozajmice isplata isti dan!

Pozajmice isplata isti dan do 4000 EUR

Jedna od najboljih stvari kod pozajmica isplata isti dan je ta da 4000 EUR može biti na vašem tekućem računu već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ove pozajmice su kratkoročna usluga koju vrlo brzo možete otplatiti. Mi klijente ne vežemo ugovorima koji će rastegnuti otplatu pozajmice na pola godine i više. Minimalni period vračanja je 15, a maksimalni 18 mjeseci. Vrlo je bitno pozajmicu vratiti na vrijeme kako bi ste se i u budućnosti mogli osloniti na naše usluge.

Naše pozajmice isplata isti dan su sigurne i pouzdane

Za razliku od negativnih priča i iskustava koje ste mogli čuti i pročitati od drugih kod nas toga nema. Cilj nam je zadovoljan klijent, stoga vodimo politiku na obostrano zadovoljstvo s namjerom da uvijek možete računati na nas. Svi troškovi su transparentni i vidljivi bez skrivanja na stranici. U slučaju da ne možete vratiti pozajmicu važno je da kontaktirate naš odjel naplate.

Iako će većina ljudi radije pitati prijatelje i obitelj prije nego se odluče na pozajmice preko interneta, to može biti dosta nezgodno. Otkrivati nekome razloge zašto vam je potreban novac je ulazak u vlastitu privatnost. Kod nas nema takvih i sličnih pitanja. Mi vaše podatke čuvamo i ne dijelimo ih s drugima. Stalno radimo na poboljšanju i unaprjeđenju naše stranice kako bismo svim našim klijentima osigurali najsigurniji način da zatraže pozajmicu.

Isplata pozajmice je brza

Ponekad u banci na isplatu morate čekati danima, no kod nas je sve to riješeno unutar jednog dana. Isplata pozajmice i cjelokupan proces odobravanja počinje odmah po primitku vašeg zahtjeva. Poslujemo s klijentima iz čitavog svijeta. Iako imaju mogućnost zatražiti pozajmicu i na drugim mjestima oni se vrlo rado vračaju nama kada god im zatreba novac. Za pozajmice isplata isti dan potrebno je izdvojiti tek nekoliko minuta vremena i osnovnu dokumentaciju jer kod nas možete zatražiti pozajmice isti dan bez javnih bilježnika i potvrda poslodavaca. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se zašto smo tako dobri.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (646 ocjena)