Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice Bjelovar

Pozajmice Bjelovar u bankama

Ovo djelo istražuje ulogu zajamnog kapitala u razdoblju transformacije iz feudalnih u kapitalističke proizvodne odnose koji se odvijao na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće. Glavna obilježja ovih procesa u Hrvatskoj i Slavoniji utjecala su i na Bjelovarsko-križevačku županiju, što je značilo stalni nedostatak financijskih sredstava, slabu financijsku moć hrvatskih i slavonskih banaka i njihovu nemogućnost financiranja nekih važnih gospodarskih aktivnosti. Hipotekarni zajmovi pojavili su se u još većem broju, ali bili su malih iznosa i na ovom području nisu mogli imati inicijativnu ulogu za započinjanje bilo kakve važne gospodarske aktivnosti. U svim tim procesima Bjelovarsko-križevačka županija dijelila je sudbinu Hrvatske i Slavonije bez značajnijih razlika. To je sve utjecalo i na pozajmice Bjelovar. Kreditni posrednici također moraju imati odobrenje izdano od Hrvatske narodne banke i za pozajmice Bjelovar. Kreditni posrednici predstavljaju ili nude potrošačima ugovore o potrošačkim hipotekarnim kreditima i pomažu im u administrativnim zadacima u pripremi ugovora i drugim vrstama zadataka prije sklapanja ugovora, a mogu sklopiti ugovore o potrošačkim hipotekarnim kreditima s potrošačima u ime i za račun potrošača. račun vjerovnika. Podaci o određenim službama i kreditnim institucijama za koje je kreditni posrednik ovlašten dostupni su u Registru kreditnih posrednika.

Ponuda pozajmice Bjelovar

Neke vrste zajmova, ovisno o iznosu zajma za koji se traži, često zahtijevaju dodatne instrumente osiguranja, pa je prilikom razmatranja odluke o uzimanju zajma važno uzeti u obzir sve zahtjeve i troškove povezane s odobravanjem zajma. Zajam, kao što je, na primjer, naknada za zahtjev za zajam i/ili pozajmice Bjelovar, procjena pokretne ili nepokretne imovine dane kao instrumenti osiguranja, police osiguranja, troškovi javnog bilježnika itd. Stoga je prije odlučivanja o uzimanju zajma potrebno prikupiti i proučiti sve podatke vezane uz relevantnu vrstu zajma, raspitati se kod što većeg broja kreditnih institucija o uvjetima i odredbama koje nude i na osnovu prikupljenih podataka procijeniti koja je ponuda najpovoljnija za vas, imajući u vidu vašu vlastita očekivanja i mogućnosti. Tradicija zajmova i zajmova seže daleko u povijest ljudske civilizacije. Međutim, život na dugovima nikada u povijesti života nije bio prisutniji nego danas. Različiti socijalni aranžmani stvorili su ekonomske uvjete pod kojima je pristup zaduživanju bio puno teži i zajmovima se pristupilo s puno više opreza. Tijekom kreditne ekspanzije, kada cijela gospodarstva funkcioniraju zahvaljujući zaduživanju, sve se može kupiti na pozajmice Bjelovar, dok napredak u financijskom sustavu potrošačima omogućuje lagan pristup gotovini u svakom trenutku. U takvim okolnostima u kojima se potiče visoka razina potrošnje, mora se primijeniti visok stupanj samokontrole kako bi se osnovni životni troškovi razlikovali od dodatnih vrijednosti koje nisu potrebne, ali čine život ugodnijim.

Postupak i pravila pozajmice Bjelovar

O zajmovima se može pregovarati u nekoj od kreditnih institucija (banaka, štedionica i stambenih štedionica) ili kreditnih unija pod uvjetom da ste član. Da bi mogle odobravati zajmove, takve institucije trebaju prethodno odobrenje koje je u Republici Hrvatskoj izdala Hrvatska narodna banka. Zajmovi se mogu pregovarati i s vjerovnicima uz odobrenje Ministarstva financija koje također objavljuje popis vjerovnika koji imaju odobrenje za odobravanje potrošačkih zajmova. Sve to vrijedi i za pozajmice Bjelovar. Uz to, pristupanje Hrvatske EU otvorilo je nove mogućnosti za pregovaranje o zajmu pa je sada moguće pregovarati o zajmu s institucijama ovlaštenim u drugoj državi članici koje pokazuju interes za izravno ili neizravno pružanje usluga na teritoriju Republike Hrvatske. Takve institucije ne trebaju posebno ovlaštenje jer su već ovlaštene u zemljama u kojima imaju registrirano sjedište, ali su dužne objaviti namjeru pružanja usluga na teritoriju Republike Hrvatske. Kada se o zajmu pregovara s subjektima koji ne pripadaju niti jednoj od prethodno spomenutih kategorija, potrebno je imati na umu da takvi subjekti nisu regulirani ili nadzirani te da su s obzirom na cijenu i uvjete kredita i kod slaganja ponuda za pozajmice Bjelovar nepovoljniji od ponuđenih od strane reguliranih institucija.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (592 ocjena)