Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Postupak prijave za pozajmice

Brzi postupak prijave za pozajmice!

Svakome od nas se barem jedno dogodio neki iznenadni slučaj gdje vam je očajnički pod hitno trebao novac, a broj opcija za posudbu vam je bio limitiran. Vjerojatno niste mogli ili pak htjeli posuditi novac od vaše najuže obitelji ili bliskih prijatelja jer vam je previše bilo neugodno ih za pitati. Isto tako vam opcija da dobite pozajmicu kroz vašeg šefa zasigurno zadnja opcija na listi. Ne brinite, niste jedini koji ste upali u takvu situaciju i koji isto tako nema puno opcija za posdubu novca. Danas vam je najlakše i najbezbolnije doći do brzog novca kroz pozajmice, čiji postupak prijave za pozajmice je veoma jednostavan, te se u većini slučajeva obavlja preko interneta, tako da nećete morati trošiti puno vremena na prijevoz do poslovnice. Kroz nastavak ovoga članka ćemo vam više otkriti o tome kako ide postupak prijave za pozajmice, što će vam sve trebati od dokumentacije, te kako se isplaćuje.

Kako ide postupak prijave za pozajmice?

Pozajmice su jedno od najboljih načina s kojim možete na veoma brz i jednostavan način doći do dodatnog novca bez da se morate mučiti tradionalnim načinom posudbe novca kao prije. Ovdje vam omogućavaju da već putem vašeg mobitela možete doći do novca kroz samo nekoliko klika! Kako biste jasnije shvatili kako ide cjelokupni postupak prijave za pozajmice, mi ćemo vam u ovome dijelu teksta objasniti što će vam sve biti potrebno te kako se sklapa ugovor o pozajmici. Naprije, morate odabrati kod koga ćete zatražiti pozajmicu. Mnoge današnje poznate banke nude svojim klijentima brze opcije kredititanj u obliku pozajmica i zajmova, stoga vrijedi provjeriti ukoliko ih i vaša banka nudi. Ujedno, možete pronaći odlične i sigurne kreditne kuće koje u svojoj ponudi imaju razne opcije financiranja od velikih do malih svota novca s raznim mogućnostima otplate. Možete lijepo iz udobnosti vašega doma istražiti ponudu bez stresa i pritiska, te kada se odlučite za vama najbolju opciju, možete započeti postupak prijave za pozajmice, o čemu detaljnije slijedi u nastavku.

Dođite brzo do novca kroz jednostavni postupak prijave za pozajmice!

Postupak prijave za pozajmice može malo varirati između jedne kreditne kuće ili banke do druge, no u principu su veoma slični po mnogim stvarima, stoga ćemo vam ovdje opisati kako uglavnom ide cijeli proces. Naprije morate prvo odabrati koju opciju kreditiranja želite, što je najčešće pozajmica jer se izdaje u malim svotama te je dobro u hitnim situacijama. Prvo odaberete kolika vam novca treba, te onda u skladu s vašim mogućnostima odaberete vremenski period otplate pozajmice, koja za mali novac može biti i do 18 mjeseci. Nakon toga, morate upisati vaše osobne podatke, te im na priloženi e-mail poslati skenove vaše osobne iskaznice i kartice od tekućeg računa. Čim ste im poslali sve što je potrebno i završili ste cijeli postupak prijave za pozajmice, u narednih 24 sata ćete veoma brzo dobiti povratnu informaciju od kreditne kuće odnosno od banke, te nakon uspješnog odobrenja zahtjeva će vam brzo sjesti na račun cijeli iznos pozajmice, koji možete odmah početi koristiti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (564 ocjena)