Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ nenamjenski krediti kalkulator

PBZ nenamjenski krediti kalkulator i ponuda kredita

Prije nego saznate sve o PBZ nenamjenski krediti kalkulator, bilo bi dobro da znate nešto i o samoj ponudi nenamjenskih kredita u Privrednoj banci Zagreb. Navedena banka je osmislila više vrsta nenamjenskog kredita kako bi zadovoljila potrebe širokog broja potencijalnih korisnika. Naime, želje i potrebe korisnika ovise o njihovoj dobi, njihovom spolu, financijskom stanju i ostalim stvarima.

S obzirom na navedeno, bilo je iznimno važno da PBZ banka prilagodi svoju ponudu kredita zahtjevima tržišta. Većina korisnika sve svoje želje i potrebe može riješiti uz „običan“ nenamjenski kredit, čiji je iznos dostatan za većinu stvari. Nenamjenski kredit uz CPI također je jedna od vrsta nenamjenskog kredita koji se često ugovara.

Nadalje, Privredna banka Zagreb je svjesna situacije da većina umirovljenika u Republici Hrvatskoj sve teže prati korak sa stalnim poskupljenima i svjesna je situacije da većina kreditora gleda na umirovljenike kao nepoželjne klijente i baš zbog navedenog, PBZ banka je osmislila nenamjenski kredit za umirovljenike. Stoga, prije nego upotrijebite opciju PBZ nenamjenski krediti kalkulator, dobro proučite ponudu i odaberite onaj kredit koji vam najviše odgovara.

PBZ nenamjenski krediti kalkulator i uvjeti kreditiranja

Osim što bi trebali znati koja je ponuda kredita u PBZ banci, također bi trebali znati koji su uvjeti kreditiranja, prije nego počnete koristiti opciju PBZ nenamjenski krediti kalkulator. PBZ banka je jasno definirala uvjete kreditiranja i na taj je način olakšala svim potencijalnim korisnicima da dođu do nenamjenskog kredita.

Nenamjenski kredit u PBZ banci se može izdati u eurima uz valutnu klauzulu. Jasno je definirano i tko sve može biti korisnik ove vrste kredita. Naime, to su sve punoljetne osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koje ostvaruju redovita financijska primanja. Euro kredit se može ugovoriti na iznos između 2000 eura i 40000 eura. Rok otplate varira ovisno o tome koju ste kamatnu stopu odabrali.

Ako ste odabrali fiksnu kamatnu stopu, onda rok otplate možete ugovoriti na period između 13 i 120 mjeseci, a ako ste odabrali promjenjivu kamatnu stopu, onda rok otplate možete ugovoriti na period između 49 i 120 mjeseci. Sada kada znate koja je ponuda kredita i koji su uvjeti kreditiranja, lakše će vam biti koristiti opciju PBZ nenamjenski krediti kalkulator.

Što je to PBZ nenamjenski krediti kalkulator

PBZ nenamjenski krediti kalkulator jedna je od opcija koju nudi PBZ banka i služi tome da potencijalni korisnici mogu vidjeti kako bi izgledao njihov nenamjenski kredit. Naime, svi mi želimo znati kako će izgledati naš ugovoreni kredit i kako će se odvijati sama otplata. To je iznimno važno za detaljno planiranje financija, tj. koliko i na što smijemo potrošiti naša primanja kako bi imali dovoljno za otplatu kredita.

PBZ nenamjenski krediti kalkulator funkcionira na način da na digitalnoj platformi unesete sve parametre svojeg kredita, od iznosa, kamatne stope i roka otplate te vam tada navedeni kredit prikaže razne podatke o samom kreditu. Prikaže vam kolika će vam biti mjesečna rata, koliko od iznosa otpada na kamatnu stopu itd.

Također, uz navedeni kalkulator možete naprimjer vidjeti kako se mijenja ukupni iznos kamatne stope dok se mijenja rok otplate. Mijenjanjem roka otplate možete vidjeti i kako se mijenja mjesečni iznos koji ćete morate platiti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (560 ocjena)