Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti bez odlaska u banku

Online krediti bez odlaska u banku pomoći će Vam kod nenadanih financijskih izdataka.

Online krediti bez odlaska u banku sve su češća metoda nabave sredstava kada smo u financijskom škripcu. Ne govorimo sada o vrlo ozbiljnim i egzistencijalnim škripcima. Govorimo o nenadanim troškovima koji mogu doći u obliku smrti u obitelji, nenadanih putovanja koja nam mogu donijeti poslovni ili privatni uspjeh, kao i niz troškova koji se nenadano pojave kad su u pitanju naša djeca. Online krediti bez odlaska u banku posebnu su pažnju dobili u vrijeme pandemije pa je tako postotak ljudi koji su isprobali online kredite skočio tokom 2020. godine za 400%. Izgleda da je budućnost kreditnog poslovanja na internetu, a nedavne društvene okolnosti taj su proces samo ubrzale. Ukoliko Vam treba brzi kredit bez odlaska u banku svakako se prijavite kod nas, odredite visinu kredita i rok otplate te ispunite potrebne informacije kako bi Vam novac brzo sjeo na račun. Za razliku od banaka, ovi krediti sjedaju već istog dana.

Online krediti bez odlaska u banku sve su češći u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

Potreba za kreditima je svake godine sve veća. To je tako jer kapitalistički sustav u kojem živimo prirodno otvara prilike za sve više izdavanja kredita. Kad je u pitanju veliki kredit kojeg trebate primjerice za kupnju svog stambenog prostora, online krediti bez odlaska u banku vjerojatno nisu najbolja opcija. Ipak, oni su svakako odlična opcija kada su u pitanju neki iznenadni troškovi, kao i kada imamo neke iznenadne planove koji zahtjevaju više financijskih sredstava. Pričamo ovdje i o putovanjima, organiziranje vjenčanja, maturalci Vaše djece, plaćanje autoškola i još mnogo toga. Online krediti bez odlaska u banku pokazuju se sve više korisnima ne samo onima koji se nalaze u slabijoj financijskoj situaciji već i svima drugima kojima je potreban euro više. Prednost ovih kredita je što na vrlo lagan i intuitivan način možete “skrojiti” vlastiti kredit te odrediti njegovu glavnicu i rok otplate. Ovom metodom vrlo lako riješite sve nenadane financijske izdatke.

Online krediti bez odlaska u banku sjedaju na Vaš račun istoga dana!

Najveća prednost ovih kredita je upravo njihova ekspresnost. Kod standardnih kredita čeka se dugo na odobrenje, a mnogo je faktora koji se provjeravaju prije nego što Vam banka odobri kredit. To ne predstavlja problem kod velikih investicija u kojima vrijeme nije utjecajan faktor, no kao što smo već rekli; u situacijama gdje je novac potreban odmah, online krediti bez odlaska u banku pokazuju se kao puno bolja opcija. Mnogi doduše i dalje smatraju kako su online krediti bez odlaska u banku i slični krediti netransparentni i dovode klijente u još goru situaciju. Premda takvih davatelja usluga kredita i dalje ima, prednjače transparentne i profesionalne male kreditne kuće koje pokušavaju svoje mjesto pronaći na tržištu kredita. Upravo zato neke od tih kuća daju i pogodnije kredita. Kad su u pitanju online krediti, njihova prednost je što oni krediti koji su vrlo maleni i s kratkim rokom otplate ne dolaze obavezno s kamatama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (593 ocjena)