Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti, ponuda kredita

U današnje doba kada je blaga ekonomska kriza prisutna uz pandemiju, nekako ne čudi činjenica da je potreba za raznim kreditima, pozajmica i zajmovima porasla. Oglase za kredite možemo pronaći svugdje, od interneta do rasvjetnih stupova, u tramvajima, poštanskim sandučićima itd. Upišete li u internet pretraživanje oglasnik krediti opcije su bezbrojne. Od ponude kredita preko raznih oglasnika, web stranica, društvenih mreža itd. I dalje je nekako najpopularniji oglasnik krediti tj. Oglasnik za kredite internet. Zašto? Razmislite si, svakodnevno ste na internetu, većinu stvari mnogi od nas danas objavljuju preko interneta pa zašto ne i potražnju za kreditima? Ponuda kredita na današnjem kreditnom tržištu je velika, i svatko od nas može pronaći nešto što nam odgovara, ali pitanje je kome se obratiti? Krediti preko oglasnika se odnose više na ponudu kredita sa strane kreditnih kuća nego banaka. Koliko su kreditne kuće i oglasi za kredite pouzdani? Sumnja u kreditne kuće i online kredite postoje od njihovog postajanja, razlog je što su banke svojim striktnim pravilima nekako nas uvjerile da put do novaca nikako ne može biti lak i jednostavan proces. Istina je da ovakav online način poslovanja s kreditima je također povezan s glavnom bankom, a to je Hrvatska narodna banka koja daje odobrenje za legalan rad online kreditima tržišnim kućama.

Oglasnik krediti, što trebate

Možda ste u potrazi kredita i ne znate kako odabrati kredi, tj. Niste sigurni da li su oglasnik krediti sigurni. Online krediti bez obzira na svoju jednostavnost su također sigurni kao i bankovni krediti. Pitate se da li postoji neka mana? Mane postoje u svakom poslovanju. Kao što je recimo bankama mana duga realizacija kredita i određeni strogi uvjeti kao i čekanje na isplatu, tako je kreditnim kućama mana iznos kredita kojeg možete podići. Banke nude veći izbor novaca i također u eurima, dok kreditne kuće nude male kredite u iznosu do 4000 EUR. Banke također nude više vrsta kredita, dok kreditne kuće su više fokusirane na kratkoročne i nenamjenske kredite. Ukratko, plus banaka je veća ponuda kredita u eurima dok je nedostatak spora realizacija, puno papirologije i stroga pravila koja većina ne ispunjava. Plus kreditnih kuća je brza realizacija kredita i brzi novac na vašem računu, dok je minus minimalna ponuda kratkoročnih kredita. Banke imaju svoj marketing i kao takve ne reklamiraju se previše po raznim online platformama, dok su oglasnik krediti ipak meka za online kredite.

Oglasnik krediti, realizacija kredita

Sigurno ste pitate kako realizirati online kredit i da li je sigurno? Vaši podaci koje dajete putem interneta kreditnoj kući su vidljivi samo vama i njima kao davatelju kredita. Svo poslovanje između vas kao klijenata i njih kao pružatelja usluga je veoma transparentno i mjesta brizi nema. Važno je naglasiti da potražite kreditnu kuću koja posluje s HNB-om. Postupak za traženje kredita je jednostavniji nego u bankama, primjerice; ispunjavate samo jedan zahtjev i obrazac s osobnim podacima, prilažete samo osnovnu dokumentaciju. Banke za kredit često traže ugovor o neodređenom, određene prihode, čistu bankovnu povijest itd. Kreditnim kućama nije bitno na kakvom ugovoru poslujete, bitno im je da samo imate mjesečni prihod s kojim možete vračati kredit u dogovorenom roku. Možda sada pomalo uviđate zašto su oglasnik krediti prepuni ponuda online i brzih kredita. Nažalost, nisu bez mana i isto tako mnogi se još boje zaduživati se putem interneta. Istina je da su određene banke krenule na realizaciju nekih brzih i manjih kredita, ali nažalost to još nije ni približno brzo i jednostavno. Oglasnik krediti nude razne kredite, naravno na vama je da pronađete najbolju opciju za vas.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (528 ocjena)